مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: پزشکان در بررسی‌های جدید خود دریافتند که رژیم غذایی حاوی نمک زیاد می‌تواند بلوغ را به تاخیر بیاندازد.

به گزارش ایسنا، پزشکان با تاکید بر تاثیر نمک بر فرآیند بالغ شدن، معتقدند افزایش نمک در رژیم‌های غذایی می‌تواند پیامدهای جدی بر توان باروری نسل‌های آینده داشته باشد.

پزشکان آمریکایی به بررسی تاثیر میزان‌ نمک موجود در رژیم‌های غذایی بر شروع بلوغ در موش‌ها پرداخته و دریافتند موش‌هایی که از رژیم‌های غذایی حاوی نمک فراوان استفاده می‌کردند در مقایسه با موش‌هایی که میزان نمک مصرفی آنها متعادل بوده است دیرتر بالغ می‌شدند. از طرفی هم در موش‌هایی که نمک به طور کامل از رژیم غذایی‌شان حذف شد، بلوغ به تاخیر افتاد.

«دوری پیتینسکی» یکی از متخصصان این مطالعه گفت: مصرف نمک برای شروع بلوغ ضروری است اما میزان بیش از حد آن نیز می‌تواند بر سلامت دستگاه تولیدمثل تاثیر منفی بگذارد. تاخیر افتادن در شروع بلوغ نیز می‌تواند به مشکلات رفتاری، بروز استرس و کاهش قدرت باروری منجر شود.

متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: تا کنون مطالعات زیادی در مورد تاثیر چربی موجود در رژیم‌های غذایی بر شروع بلوغ انجام شده اما در رابطه با تاثیر نمک پیش‌تر بررسی صورت نگرفته و در این مطالعه مشخص شد که سطح بالای مصرف چربی یا نمک، تاثیر عکس بر سلامت سیستم باروری دارد.

دوری پیتینسکی افزود: در واقع رژیم‌های غذایی حاوی میزان چربی بالا شروع بلوغ را جلو می‌اندازند اما با این حال در این بررسی مشخص شد که موش‌هایی با رژیم‌های غذایی حاوی نمک زیاد حتی در صورت مصرف چربی بالا، باز هم با تاخیر در بلوغ مواجه می‌شوند؛ بنابراین تاثیر نمک روی زمان بالغ شدن به مراتب قوی‌تر از چربی است.

به گزارش ساینس دیلی، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) مردم سراسر جهان بیش از نیاز بدن‌شان نمک مصرف می‌کنند.

کد خبر 295456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار