همشهری آنلاین: انجیر میوه‌ای است که از نظر درمانی و غذایی دارای خواص بسیاری است.

به گزارش خبرنگار تسنیم، انجير، با طبیعت گرم و تر، موافق حال سردمزاج‌ها و سوداوى مزاج‌ها است. خداوند به انجیر قسم یاد کرده است چرا که انجیر هم غذاست و هم دوا! شاید انسان‌ها با توجه به انجیر و خواص انجیر که یک آیه و نشانه الهی است، توجه کنند، اسباب توسعه و رشد معنوی خود را فراهم كرده‌اند.

1.خوردن انجیر حرارت کبد و قلب را تسکین می‌دهد.

2.انجیر ارزش غذایی زیادی دارد و طبع را لینت داده، مسهل ملایم است.

3.انجیر دارای طبع گرم و تر است.

4.انجیر قوای جنسی و جسمی را افزایش می‌دهد.

5.افرادی که می‌خواهند چاق شوند حتما صبح ناشتا انجیر مصرف کنند.

6.اگر انجیر در گلاب خیس خورده شود و بین وعده‌های غذایی مصرف شود برای رفع یبوست در افراد سرد مزاج موثر است.

7.خیسانده انجیر در سرکه و مصرف آن درد ناحیه طحال را آرام می‌کند.

8.بچه‌هایی که هنگام دویدن و بازی کردن دچار درد ناحیه زیر دنده چپ می‌شوند، می‌توانند برای تسکین درد از انجیر با سرکه بهره گیرند.

9.محسن ناصری متخصص طب سنتی در کتاب حفظ سلامتی از دیدگاه طب سنتی آورده است: توصیه مهم به بچه‌ها این است که بهتر است از خوردن چیپس، کاکائو، سوسیس و کالباس به مقدار زیاد خودداری کنند تا لکه‌های تیره زیر چشم و پوست آنان برطرف شود.

کد خبر 287785

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha