رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور اعلام کرد هنوز ۵۰درصد نانوایی‌های تهران از جوش‌شیرین استفاده می‌کنند.

نانوایی

 مجيد حاجي فرجي با تشريح نتيجه‌اي تلخ از مطالعه‌اي ۲۰ساله روي نانوايي‌هاي كشور در زمينه كيفيت نان گفت: برخي از نانواها مي‌گويند به‌دليل پايين بودن كيفيت آرد مصرفي مجبور به استفاده از نمك بالا در نان هستند.

وي ضمن تأكيد بر ضرورت استفاده از خمير ترش در نان افزود: بهتر است كه صنايع خمير ترش را به‌صورت فريز شده يا پودر در اختيار نانوا قرار دهند تا زمان طبخ نان طولاني نشود. مصرف جوش شيرين در نانوايي‌هاي كشور، كاهش 70درصدي داشته است اما در حال حاضر 50درصد نانوايي‌هاي تهران هنوز جوش شيرين مصرف مي‌كنند.

حاجي فرجي با بيان اينكه يكي از راه‌هاي كاهش مصرف نمك هنگام پخت استفاده از چاشني‌هاي گياهي و سالم است، گفت: بيشترين مصرف نمك ضمن پخت غذا به غذا اضافه مي‌شود كه بايد اين ميزان نمك مصرفي هنگام پخت نيز به حداقل برسد. در حال حاضر بحث نمك، شكر و چربي بحث روز تغذيه است چرا كه بيشترين مخاطرات را براي سلامتي دارد. توليدكنندگان صنايع غذايي براي توليد مواد غذايي كم نمك بايد همكاري كنند. لازم است الگوي سبد غذايي مردم براي كاهش مصرف نمك، شكر و چربي نيز تغيير كند. يكي از راه‌هاي كاهش مصرف نمك هنگام پخت نان هم استفاده از چاشني‌هاي گياهي و سالم است.

کد خبر 282112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =