دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: شربت فروکتوز غنی شده یک نوع شربت غذایی است که از فرآوری مواد اولیه مختلفی مانند آرد ذرت، آرد گندم و سیب زمینی بدست آمده و در کنار محصولاتی مانند نشاسته و گلوکز تولید می‌شود.

corn syrup

از این شربت اگرچه به عنوان شیرین کننده طبیعی به جای شکر در انواع غذاهای فرآوری شده نام برده می‌شود، مانند صنایع نان و شیرینی، نوشابه‌ها، انواع کنسروها و بستنی‌ها، اما به گفته محققان علوم تغذیه این ماده با فروکتوز بالا مي‌تواند همان اثرات منفی شکر در بدن را داشته باشد.

شربت ذرت از سال ۱۹۸۳ در فهرست سازمان غذا و داروی آمریکا قرار گرفت و با نام صنعتی (HFCS) با درجات مختلف به عنوان پدیده‌ای در صنعت شیرین کننده‌ها به ثبت رسید.

به طور کلی سه نوع HFCS وجود دارد: ۴۲، ۵۵ و ۹۰ درصد که هر کدام مصارف متفاوتی دارند:

HFCS 42 در صنایع کیک و شیرینی و غذا‌های کنسروی استفاده می‌شود.

HFCS 55 در نوشیدنی‌های انرژی زا و دسر‌های یخی به کار برده می‌شود.

HFCS 90 در مواردی استفاده می‌شود که مقدار کمی شیرین کننده برای رسیدن به شیرینی معمول لازم باشد که آن را با نام "محلول فوق شیرین" نیز می‌شناسند.

  • منبع: ايرنا
کد خبر 279542

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha