دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگرچه بیشتر ادویه‌ها منابع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند اما گیاه معطر «میخک» در این زمینه گوی رقابت را از سایر چاشنی‌ها و ادویه‌ها ربوده است.

میخک

به گزارش ایسنا، خواص بیشمار میخک برای حفظ سلامت انسان‌ سال‌ها شناخته شده است. میخک علاوه بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالا دارای ویژگی‌های ضدعفونی‌کنندگی، میکروب‌کشی،‌ تسکین‌دهنده مشکلات گوارشی و دردهای آرتروزی است.

دارا بودن انواع آنتی‌اکسیدان‌های مفید این خاصیت را به میخک می‌دهد که از سلول‌ها در مقابل فشار اکسیدیته حفاظت کند.

همچنین در مورد فواید آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توان به تاثیر آنها در پیشگیری از انواع بیماری‌ها نظیر سرطان، دیابت، التهاب مفاصل، آلزایمر و بیماری‌های قلبی اشاره کرد.

همچنین میخک منبع غنی از منگنز، فیبرخوراکی، ویتامین‌های K و C، اسیدهای چرب امگا 3، کلسیم و منیزیم و حاوی مقادیر قابل توجهی آهن، پروتئین، کربوهیدرات، پتاسیم، سدیم و اسید هیدروکلریک و فسفر است.

از دیگر خواص درمانی میخک می‌توان به تسکین درد دندان، تقویت حافظه و تسهیل در گردش خون و سلامت قلب، کبد و معده اشاره کرد.

به گزارش سایت تخصصی «آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت و طول عمر»، میخک با تصفیه خون و مقابله با انواع بیماری‌ها به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می‌کند.

کد خبر 224125
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز