یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.

گوشت قرمز و سرطان روده

به گزارش ایسنا، تحقیقات دانشمندان انگلیسی در توضیح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاکی از آن است یکی از دلایلی که مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا می‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.

محقق ارشد این مطالعه و مدیر موسسه سرطان‌شناسی انگلیس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملکرد ژن «APC» که ژن سرکوبگر تومور است و در مقابل بروز این بیماری مقاومت می‌کند، منجر به بروز سرطان روده می‌شود.

دانشمندان انگلیسی در بررسی‌های آزمایشگاهی خود بر روی موش‌ها دریافتند: موش‌هایی که در وعده غذایی‌شان مقدار زیادی آهن دریافت کرده‌اند دو تا سه برابر بیش از موش‌های دیگر احتمال بروز سرطان روده در آن‌ها وجود دارد.

دانشمندان این مطالعه معتقدند این یافته به آنان کمک خواهد کرد تا به شیوه درمانی جدیدی برای بیماری سرطان روده دست پیدا کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی میل، هر سال بیش از 40 هزار نفر در انگلیس به بیماری سرطان روده مبتلا می‌شوند و 16 هزار تن از آنان بر اثر این بیماری فوت می‌کنند.

کد خبر 180790
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز