همشهری آنلاین: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی در دانشگاه‌ها را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا،دکتر مخبر دزفولی با ارائه گزارش کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی در دانشگاه‌ها در جلسه 716 شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست رییس جمهور برگزار شد، گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که مسئولیت برگزاری این کرسی‌ها را بر عهده دارد گزارش خود را در این زمینه ارائه کردند.

وی افزود: گزارش ارائه شده آمار نسبتا قابل قبولی را از برگزاری این جلسات، هم‌اندیشی‌ها و برگزاری این کرسی‌ها در دانشگاه‌ها نشان داد.

دکتر مخبر دزفولی تصریح کرد: همچنین در این گزارش مشکلات، موانع و چالش‌های پیش‌رو در برگزاری کرسی‌های آزاداندشی در دانشگاه‌ها در بین دانشجویان، مسئولان دانشگاه و مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ارائه شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در این گزارش موارد متعددی برای برگزاری بهتر این کرسی‌ها ارائه شد.

وی افزود: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی نکات گوناگونی را برای برگزاری بهتر و برطرف شدن آسیب‌های پیش‌رو در اجرای کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها مطرح کردند.

عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران گفت: موضوع برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و علاوه بر ایجاد فضای سازنده برای دانشگاه‌ها و نهادهای علمی کشور، موجب رشد بالندگی، تفکر و خردورزی در بین نخبگان علمی کشور می‌شود.

دکتر مخبر دزفولی افزود: مقرر شد بررسی این موضوع در جلسه آینده نیز مورد توجه قرار گیرد تا مسیر ارائه نظریه‌های جدید، حرف‌های نو و بروز نبوغ و خلاقیت میان دانشگاهیان و حوزویان در بخش‌های مختلف اعم از مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی اعتقادی هموارتر شده و فضاسازی‌های سازنده در این خصوص شکل گیرد.

دکتر محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در تشریح مصوبات این جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: در این جلسه علی‌رغم اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید دستورات متعددی را مورد بررسی قرار می‌داد و نسبت به آنها تصمیم‌سازی می‌کرد به‌دلیل ارائه برخی نکات مهم توسط اعضای جلسه؛ پیرامون وحدت، همدلی و همراهی بین مسئولین و انتقال آن به جامعه مباحث قابل توجهی مطرح شد.

دکتر مخبر دزفولی افزود: توجه به بنیان‌های اخلاقی و رعایت منش اخلاق اسلامی در همه ابعاد زندگی اجتماعی در کشور از جمله نکات مطرح شده توسط اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه بود.

وی افزود: مقرر شد دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با کمک متخصصین و صاحب‌نظران، منشوری را در زمینه اخلاق اسلامی و شیوه‌های تبدیل این مبانی فکری و اخلاقی به رفتارها و هنجارهای اجتماعی در بین مردم و نیز مسئولین، دستگاه‌ها و عناصر کشور تدوین و به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در این جلسه تحلیل جامعی توسط رئیس‌جمهور درخصوص تبیین اصول مترقی قانون اساسی و به‌ویژه بخش‌هایی که مربوط به حقوق اساسی ملت است و همچنین آثار و وظایفی که این حقوق برای مسئولین ایجاد می‌کند ارائه شد.

دکتر مخبر دزفولی گفت: مقرر شد با کمک وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش این موارد تدوین شده و درصورت لزوم در کتب درسی قرار داده شود.

وی افزود: با قرار گرفتن بیش از پیش موارد مرتبط با بنیان‌های اخلاقی در کتب درسی نونهالان، نوجوانان و دانش‌آموزان ما با اصول اساسی در اخلاق بیشتر آشنا خواهند شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: در موارد مورد نیاز که برای جاسازی این موارد در مجموعه علمی کشور نیاز به تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی است نیز مقرر شد با هماهنگی وزارتخانه‌های مذکور و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی موارد پیشنهادی به صحن شورای عالی ارائه و تصویب شود.

کد خبر 177914

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز