یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۷
۰ نفر

دانشمندان در دانشگاه چالمرز، واقع در گوتنبرگ سوئد، در حال انجام تحقیقاتی به منظور ارائه گوشت‌پرورده در آزمایشگاه هستند.

گوشت

به گزارش ساینس دیلی تولید این نوع گوشت از طریق فراوری یک منبع سلولی که فرایندهای گوناگونی روی آن انجام می‌شود، صورت می‌گیرد تا سلول‌ها تبدیل به سلول‌های یک ماهیچه شوند. در این ماده غذایی هیچ عنصری از گوشت حیوانات وجود ندارد.
ارزیابی چرخه حیاتی این نوع گوشت آزمایشگاهی در مقایسه با گوشت حیوانی، نشان می‌دهد که مزایای زیست‌محیطی این نوع گوشت بسیار زیاد است.

به‌عنوان مثال پرورش این نوع گوشت در مقایسه با پرورش گاو کاهش چشمگیری را در انتشار گازهای گلخانه‌ای و مصرف آب و خاک به‌همراه دارد.

این تحقیقات توسط تیمی 25نفره از دانشمندان رشته‌های گوناگون انجام می‌گیرد که درمیان آنها متخصصانی در زمینه مهندسی بافت گوشت، سلول‌های بنیادی و فناوری غذا نیز شرکت دارند.

آنها در حال جذب بودجه برای انجام تحقیقات بیشتر و درنهایت تولید این نوع گوشت خاص هستند چراکه معتقدند این گوشت هم برای سلامتی انسان مفیدتر از گوشت‌های معمولی است و هم برای محیط‌زیست مفیدتر است.

کد خبر 145964
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز