همشهری آنلاین - شهره فرجی: این بار برای دسر، از موز سرخ کرده با کنجد استفاده کنید.

موز سرخ کرده

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

کره: 2 قاشق غذاخوری

موز تازه و سفت: 4 عدد، مطابق شکل به قطعات 3 سانتی‌متری تقسیم کنید.

شکر قهوه‌ای: یک چهارم پیمانه

دانه کنجد سیاه: یک قاشق چای‌خوری

لیموی بزرگ: یک عدد

طرز تهیه:

• درون تابه‌ای روی حرارت زیاد، دو قاشق کره را آب کنید.

• موزها را درون کره آب شده ریخته و یک چهارم پیمانه شکر به آن‌ها اضافه کنید.

• موزها را درون شکر تفت داده تا شکر آب شود.

• دانه‌های کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

• موزهای سرخ شده را درون ظرف مورد نظر ریخته و میل کنید.

موز سرخ کرده

www.foodnetwork.com

کد خبر 132647

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار