همشهری آنلاین: پزشکان هشدار دادند: کسانی که به مقدار زیاد گوشت قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان‌های خاص مثل سرطان‌های گلو و معده هستند.

گوشت قرمز

به گزارش ایسنا، با کاهش مصرف همبرگر و کباب می‌توان احتمال ابتلا به سرطان‌ها را کاهش داد.

متخصصان آمریکایی با بررسی و مطالعه بر روی 500 هزار فرد بالغ دریافتند که هر چند نرخ ابتلا به این دو سرطان چندان زیاد نیست، اما در همان تعداد اندک هم کسانی که گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری‌ها هستند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، متخصصان می‌گویند: کسانی که 20 درصد بیشتر گوشت قرمز مصرف می‌کنند، احتمال ابتلای آن‌ها به این سرطان‌ها 79 درصد افزایش می‌یابد.

کارشناسان تاکید کردند: برای اثبات این ارتباط هنوز انجام بررسی‌های بیشتر مورد نیاز است.

این گزارش در مجله آمریکایی گاستروانترولوژی منتشر شده است.

کد خبر 120121

برچسب‌ها