جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
۰ نفر

بهترین شروع فصل تاریخ اینتر در برابر پنجمین باخت خانگی میلان در ۵۰ سال گذشته؛ نبرد آماری در آستانه داربی ۲۴۷.

دربی

به گزارش همشهری‌آنلاین، در آستانه تخریب و آغاز بازسازی ورزشگاه جدید شهر میلان با نام جنرالی، دو غول شمال ایتالیا به مصاف هم می‌روند. میلان تا هفته پیش شکستی نداشت، تا این‌که ۳ بر صفر به بورنموث باخت و در سری آ هم اولین شکستش را (۴ بر ۲) مقابل بولونیا تجربه کرد. اما نراتزوری (آبی‌وسیاه‌ها) در ابتدای راه دفاع از اسکودتو شکست‌ناپذیر مانده‌اند.

- این دویست‌و چهل‌وهفتمین داربی دلامادونینا خواهد بود. در رویارویی‌های قبلی، ۹۱ بار اینتر برده، ۸۴ بار میلان و ۷۱ مساوی، ۳۴۱ گل زده برای اینتر و ۳۲۴ گل برای میلان.

- با در نظر گرفتن ۳ امتیاز به ازای هر برد در تمام دوران، ۲۵ امتیاز اینتر از ۹ بازی، در کنار فصل‌های ۱۹۶۶-۶۷ و ۱۹۸۸-۸۹، بهترین شروع فصل این تیم در تاریخ سری آ را نشان می‌دهد.

- میلان تیم میزبان در سن سیرو خواهد بود و آنها در سال ۲۰۲۶ پنج بازی خانگی سری آ را باخته‌اند - این تنها پنجمین باری است که آنها در ۵۰ سال گذشته به این تعداد باخت رسیده‌اند.

- شکست در این دیدار فاصله دو تیم را به ۱۰ امتیاز افزایش خواهد داد و عملا میلان را از رقابت قهرمانی کنار خواهد گذاشت. در حال حاضر اینتر و لاتزیو (با مربیگری گتوزو) با ۸برد و یک مساوی و بدون باخت در صدر قرار دارند.

- ۲۵ امتیاز اینتر پس از ۹بازی، رکورد جدیدی برای باشگاه در این مرحله از فصل در دوران ۳امتیاز برای هر برد (از فصل ۱۹۹۴-۱۹۹۵) است. حتی با در نظر گرفتن ۳امتیاز به ازای هر برد در تمام دوران، این بهترین شروع مشترک آنها در یک فصل سری آ در تاریخ، در کنار فصل‌های ۱۹۶۶-۱۹۶۷ و ۱۹۸۸-۱۹۸۹ است.

- شکست چهارشنبه، پنجمین شکست خانگی میلان در سری آ از آغاز سال ۲۰۲۶ بود، این برای پنجمین بار در ۵۰ سال گذشته که آنها در یک سال تقویمی به این رقم رسیده‌اند، پس از ۱۹۹۷ (۵)، ۲۰۱۲ (۶)، ۲۰۱۷ (۷) و ۲۰۲۱ (۸).

- لائوتارو احتمالا به دلیل آسیب‌دیدگی همسترینگ این بازی را از دست خواهد داد. مهاجم آرژانتینی در مجموع ۲۱ بازی در داربی دلا مادونینا ۹ گل به ثمر رسانده و ۳پاس گل نیز داده است. او به عنوان بازیکن اینتر، بیشتر از هر باشگاه دیگری با میلان روبه‌رو شده و تنها در مقابل کالیاری (۱۳ گل، ۱۲ پاس گل و یک پاس گل) آمار گلزنی بیشتری داشته است.

- با وجود برتری اینتر در سری آ (آنها در ۸ فصل از نه فصل گذشته بالاتر از رقبای خود قرار گرفته‌اند، تنها استثنا قهرمانی روسونری در اسکودتو در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۲ است)، اینتر در هیچ یک از ۷دیدار اخیر بین این دو تیم در تمام رقابت‌ها پیروز نشده است (۲ تساوی و ۵ شکست). این بدترین روند آنها در مقابل رقبایشان از زمان ۱۰ بازی بدون پیروزی در تمام رقابت‌ها بین نوامبر ۲۰۰۲ تا آوریل ۲۰۰۵ است.

- علاوه بر ۳شکست در ۴بازی آخر این دو تیم در سری آ (یک تساوی)، روند ناامیدکننده اینتر شامل شکست در فینال سوپرجام ایتالیانا در ژانویه ۲۰۲۵ و شکست در مجموع ۲بازی در نیمه نهایی کوپا ایتالیا در همان فصل است.

- میلان در هر دو بازی لیگ بین دو باشگاه در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ با نتیجه یک بر صفر پیروز شد و چیوو را به سومین مربی اینتر تبدیل کرد که دو بازی اول خود مقابل میلان را در تمام رقابت‌ها باخته است، پس از جوزپه مه آتزا در سال ۱۹۴۷ و جوزپه چیاپلا بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۶.

کد خبر 1081434
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha