یکصد و پنجاه و هفتمین حراج شمش طلا فردا سه‌شنبه ۱۴ مهر در مرکز مبادله برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند حداکثر ۲۵ قطعه شمش در هر هفته بخرند.

شمش طلا

به گزارش همشهری آنلاین، بر اساس اعلام مرکز مبادله ایران، متقاضیان شرکت در این حراج باید به ازای هر شمش، مبلغ ۵۰ میلیارد ریال (پنج میلیارد تومان) وجه‌الضمان واریز کنند.

همچنین متقاضیان خرید باید دارای پروانه کسب معتبر و ثبت‌شده در درگاه ملی مجوزها باشند و شناسه یکتای پروانه کسب آنها از درگاه ملی مجوزهای کشور قابل استعلام باشد. رعایت شیوه‌نامه شماره ۱۰ مرکز مبادله ایران نیز از دیگر شرایط شرکت در این حراج است.

فروشندگان عمده شمش طلا، تولیدکنندگان مصنوعات طلا، خرده‌فروشان طلای آب‌شده و سکوهای برخط طلای آب ‌شده و مصنوعات طلا و جواهر، گروه‌های مجاز برای خرید در این حراج هستند.

بر اساس این گزارش، هر خریدار حداکثر مجاز به خرید ۲۵ قطعه شمش طلا در طول یک هفته تقویمی است.

کد خبر 1074233
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ارز و طلا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha