رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز شاهد افزایش ۷۰ درصدی پیشرفت فیزیکی پروژه بازار جنت هستیم اما از برنامه عقبیم.

مهدی بابایی

به گزارش همشهری آنلاین - مهدی بابایی در جلسه امروز (یکشنبه) شورای اسلامی شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود با تسلیت درگذشت محمد بنی‌حسن، مدیرکل پیشین رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران، اظهار کرد: از جمله خدماتی که مرحوم بنی‌حسن در راستای جهاد و شهادت انجام داد، نصب تمثال شهدای مقاومت و همچنین شماره‌گذاری تیرهای برق در مسیر شهر نجف تا کربلای معلی بود که جا دارد یاد و خاطره این مرحوم مغفور را گرامی بداریم.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت تسریع در احداث بازارچه جنت، افزود: از بهمن‌ماه که حادثه حریق در آنجا رخ داد، پیگیری‌های لازم صورت گرفته است تا محل جدید این بازارچه مشخص شود و احداث بازارچه در آن محل انجام شود.

بابایی ادامه داد: حدود یک ماه قبل از محل جدید بازدید کردم و متولیان امر در شرکت ساماندهی مشاغل قول دادند که ظرف مدت یک ماه، آنجا را تحویل کسبه محترم دهند، اما امروز که در خدمت شما هستیم، این پروژه صرفاً ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نسبت به برنامه با عقب‌ماندگی مواجه هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: خواهشم از متولیان امر این است که هرچه سریع‌تر با رویکرد جهادی، این پروژه را به سرانجام برسانند تا موضوع ساماندهی کسبه محترم بازارچه جنت هرچه زودتر به نتیجه برسد.

کد خبر 1073835

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شورای شهر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha