علیرضا استکی از قصد امیرعلی اکبری برای خداحافظی با رشته MMA در آینده نزدیک خبر داد.

علی اکبری

به گزارش همشهری آنلاین علیرضا استکی در مراسم تشییع احمد ناطق نوری، گفت: سخت است آمدن به مراسم عزیزی که همیشه قابل احترام بود. ایشان در بستر بیماری بودند و امیدوارم با امام حسین(ع) محشور شوند.

وی درباره وضعیت امیر علی اکبری و باخت های وی در رشته MMA از جمله در مبارزه آخر برابر حریف روس، خاطرنشان کرد: شروع به تمرین کرده ایم. باخت او اتفاقی و بحث فنی نبود. ۴ دقیقه از حریف جلو بود و در یک لحظه از حریف مشت خورد و مبارزه را از دست داد.

وی ادامه داد: به نظر من امیر با قدرت برمی‌گردد و ۲ یا ۳ مبارزه خوب انجام می‌دهد و سپس از دنیای قهرمانی خداحافظی می‌کند.

استکی در پاسخ به این سوال که با این اوصاف علی اکبری قصد خداحافظی از رشته MMA را دارد، گفت: ۳ یا ۴ مبارزه می‌کند و خداحافظی خواهد کرد و بعد از آن دنبال مربی‌گری می‌رود. ما مثل علی‌اکبری در ایران نداریم که از نظر فنی بتواند این رشته را تعلیم بدهد و یک سری قهرمان را پرورش بدهد.

کد خبر 1072045

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار رزمی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha