فرمانده انتظامی ویژه جنوب سیستان و بلوچستان از انهدام یک تیم شرارت و سرقت‌های مسلحانه در این استان و هلاکت یکی از اشرار خبر داد.

دستگیری - بازداشت

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ محمدعلی لکزایی فرمانده انتظامی ویژه جنوب استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در پی وقوع شرارت‌ها و سرقت‌های مسلحانه در سطح شهرستان ایرانشهر، مأموران انتظامی ـ با انجام اقدامات اطلاعاتی ـ مخفیگاه اعضای این تیم را شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران انتظامی پس از هماهنگی با مقام قضائی و با رعایت موازین قانونی، برای دستگیری متهمان وارد عمل شدند که افراد مسلح به محض مشاهده مأموران اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت آنان کردند.

هلاکت یک عضو باند اشرار مسلح؛ تیم منهدم شد+ عکس | کشف سلاح جنگی از متهمان

فرمانده انتظامی ویژه جنوب استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در پی تیراندازی متهمان، مأموران انتظامی با آتش متقابل و پرحجم، ضمن مقابله با افراد مسلح، یکی از اشرار را به هلاکت رسانده و یکی دیگر از اعضای این تیم را دستگیر کردند.

لکزایی با اشاره به کشفیات این عملیات گفت: در بازرسی از محل درگیری ۲ قبضه سلاح جنگی کلاشینکف، ۶ تیغه خشاب و مقادیری مهمات جنگی کشف و ضبط شد.

وی تأکید کرد: اقدامات انتظامی و اطلاعاتی برای شناسایی و برخورد با عوامل شرارت و سرقت‌های مسلحانه در جنوب سیستان و بلوچستان با جدیت ادامه دارد.

کد خبر 1071988
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پليس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha