مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۸
۰ نفر

کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق صنعتی کشور باعث شد چند نقطه در غرب، جنوب و شمال شرق ایران با افزایش غلظت آلاینده‌ها مواجه شوند، اما بخش عمده نقشه شاخص روزانه کیفیت هوا همچنان در محدوده پاک و قابل قبول قرار داشت.

فلرهای گازی - مشعل - آلودگی هوا

همشهری‌آنلاین – مجیدجباری: براساس داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور، ایلام با ثبت شاخص ۳۷۸ با منشا آلاینده ثانویه ازن، آلوده‌ترین نقطه کشور طی شبانه‌ روز گذشته بود. همچنین ایستگاه پالایشگاه گاز در همین استان با ثبت شاخص ۱۷۸ و آلاینده دی‌اکسید گوگرد در جمع مناطق ناسالم کشور قرار گرفت.

در جنوب کشور نیز منطقه ویژه اقتصادی پارس یک (بیدخون) با شاخص ۱۹۶، عسلویه با شاخص ۱۸۰ و مهر در استان فارس با شاخص ۱۵۵ تحت تاثیر ذرات معلق ۲.۵ میکرون، شرایط ناسالم برای همه گروه‌های سنی را ثبت کردند.

در استان تهران، دماوند با ثبت شاخص ۱۹۲ و بهدلیل آلاینده ازن و ایستگاه سلامت با شاخص ۱۵۸ و آلاینده ذرات معلق ۲.۵ میکرون آلوده ‌ترین نقاط استان بودند. با این حال، میانگین کیفیت هوای استان تهران طی شبانه‌ روز گذشته در محدوده قابل قبول قرار داشت.

در شمال شرق کشور نیز ایستگاه‌های سجاد و رسالت در مشهد با ثبت شاخص‌های ۱۷۲ و ۱۵۲ شرایط ناسالم برای همه گروه‌های سنی را ثبت کردند، اما میانگین کیفیت هوای استان خراسان رضوی همچنان قابل قبول بود. خوزستان اما روز متفاوتی را پشت سر گذاشت و همه شهرهای این استان در محدوده پاک و قابل قبول قرار داشتند.

بررسی نقشه شاخص روزانه کیفیت هوای کشور نشان می‌دهد تمرکز هوای پاک و قابل قبول در نیمه شرقی کشور، شمال، شمال‌غرب، جنوب ‌غرب و بخش‌هایی از مرکز ایران گسترده بود و بیشتر مناطق کشور شرایط سبز و زرد را ثبت کردند.

در نقطه مقابل مناطق آلوده، چالوس در استان مازندران با ثبت شاخص ۱۵ پاک‌ترین شهر ایران طی شبانه‌روز گذشته بود.

کد خبر 1071066
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ایلام

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha