منابع خبری از قدف قرار گرفتن خط لوله انتقال نفت « شرق - غرب» عربستان سعودی خبر دادند.

حمله  یمن به  آرامکو عربستان

به گزارش همشهری آنلاین، «نصرالدین عامر» معاون سازمان اطلاع رسانی انصارالله یمن در صفحه شخصی خود در تلگرام به نقل از وب سایت های تخصصی انرژی نوشت: دودی که در ساعات اخیر از خط لوله شرق به غرب در عربستان سعودی به طول تقریبی ۸۰ کیلومتر مشاهده شد، نشانه‌ بسیار خطرناک است.

ایرانی‌ها توان جنگیدن ندارند؛ آنها در وضعیت بدی قرار دارند!

شلیک موشک جدید ایرانی برای اولین بار | موشک پیشرفته برای حمله به ناوهای آمریکا

معاون سازمان اطلاع رسانی انصارالله یمن به نقل از وب سایت های تخصصی انرژی اضافه کرد: دودی که ده‌ها کیلومتر در امتداد خط لوله شرق به غرب در عربستان امتداد یافته، سوالاتی را در مورد حجم آتش‌سوزی مطرح می‌کند.

در این زمینه برخی منابع خبری گزارش دادند، داده‌های ماهواره‌ای، از وقوع آتش‌سوزی گسترده در یکی از تاسیسات مرتبط با خط لوله نفت شرق ـ غرب عربستان حکایت دارد.

بر اساس این گزارش، این خط لوله، نفت خام را از بقیق در سواحل خلیج فارس به یِنبُع در دریای سرخ منتقل می‌کند و یکی از مسیرهای مهم انتقال نفت عربستان برای دور زدن مسیر دریایی خلیج‌فارس و تنگه هرمز محسوب می‌شود.

منابع خبری افزودند که آتش‌سوزی در ۶ نقطه مختلف در طول مسیر این خط لوله مشاهده می‌شود.

در عین حال، روزنامه فایننشال تایمز لندن گزارش داد که تولید نفت عربستان سعودی به دلیل تهدیدات نیروهای مسلح یمن و اعلام محاصره دریایی صادرات این کشور، به پایین‌ترین سطح خود در سال جاری رسید.

بر اساس گزارش این روزنامه انگلیسی، محاصره دریایی اعلام شده علیه بنادر عربستان سعودی در اواخر ماه جولای توسط دولت صنعا باعث شد اپراتورهای کشتیرانی از این منطقه دوری کنند و ظرفیت صادرات نفت عربستان کاهش یابد.

کد خبر 1067632

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha