دو نماینده مجلس شورای اسلامی در نطق‌های خود از چهره‌های سیاسی خواستند علیه دولت و شرایط کشور سیاه نمایی نکنند.

مجلس

به گزارش همشهری‌آنلاین، در جلسه امروز سه‌شنبه( ۱۷ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت وبیناری برگزار شد، برخی از نمایندگان مجلس در نطق‌های ‌خود درباره مسائل مختلف کشور، چالش‌های حوزه انتخابیه و جنگ تحمیلی آمریکا به کشورمان مطالبی بیان کردند.

در صورت عدم رفع محاصره دریایی باید به ناوگان آمریکا حمله کنیم

سیدعبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی در نطق خود گفت: دو چیز اهمیت بسیار زیادی دارد؛ نخست، معیشت و تأمین نیازهای اساسی مردم، رفع ایجاد رضایتمندی، کنترل تورم، مهار گرانی و افزایش تاب‌آوری و دیگری، انسجام ملی، وحدت، اتحاد و همبستگی. چرا که دشمن بی‌رحم با خلق‌وخوی استکباری، همه خطوط قرمز جنگ را زیر پا گذاشته است.

نماینده بشاگرد، جاسک، رودان، سیریک و میناب در مجلس افزود: در حوزه انتخابیه‌ام که خط مقدم جبهه است، علاوه بر حمله به دبستان شجره طیبه میناب، چند روز پیش به مراسم عروسی و شادی مردم در شهر بندری کوهستک از توابع شهرستان سیریک حمله کرد و تعداد پنج نفر از کودکان و زنان و مهمانان عروسی را به شهادت رساند و بیش از ۷۰ مجروح و جانباز در این حادثه بر جای گذاشت.

عضو هیات رییسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با تأکید بر اینکه باید دشمن را از منطقه اخراج کنیم، ادامه داد: تنها راه شکست دشمن، در صورت پذیرش شروط ایران، مذاکره و رفع محاصره دریایی و رفع تحریم‌های ظالمانه است. در صورتی هم که شروط مندرج در تفاهم نامه رعایت نشود، باید با قدرت ناوگان دریایی و ناوچه‌های محاصره‌ کننده حمله کنیم، محاصره دریایی را بشکنیم و دشمن را از منطقه اخراج کنیم.

تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی بمانی و کوهستک، تجهیز یمارستان سیریک و اتاق عمل آن در شرایط جنگی، استقرار ادارات کلانتری و جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش در شرق هرمزگان، جلوگیری از قطع برق خانگی و کشاورزی در شرق هرمزگان، تامین آب و انتقال آن به بخش های مختلف استان، تأمین اعتبار برای تکمیل ورزشگاه ۱۰ هزار نفری میناب، ورزشگاه رودان، ورزشگاه زیارتعلی و ورزشگاه بیکا و جغین و همچنین احداث سه زمین چمن مصنوعی در مراکز بخش کوهستک و سیریک، شبانه‌روزی شدن درمانگاه تأمین اجتماعی میناب، رودان و جاسک، تکمیل مجتمع کارگری جاسک و احداث مجتمع کارگری در رودان، حمایت از باغداران و کشاورزان شهرستان در خصوص اعطای تسهیلات، تأمین نهاده‌ها، اصلاح الگوی کشت و تأمین آب مورد نیاز بر اساس شرایط، مورد از جمله دغدغه‌های و مطالبات این نماینده مجلس از وزرای مربوطه است.

احد آزادی‌خواه در نطق خود اقدام دولت به واردات خودروی دارای استانداردی که سبب بهینه سازی مصرف سوخت برای حل ناترازی بنزین می‌شود را ارزشمند توصیف کرد و گفت: واردات خودرو دارای استاندارد موجب مدیریت مصرف سوخت می‌شود و دولت با این اقدام می‌تواند کار بزرگی را انجام دهد.

وی افزود: توسعه و کیفیت بخشی ناوگان عمومی، اعم از درون‌شهری، برون شهری، ریلی و جاده‌ای را یکی دیگر از راه‌های علاج موانع و محدودیت‌ها در زمینه ناترازی بنزین است.

نماینده مردم ملایر در مجلس با انتقاد از عدم وصول طلب گندم‌کاران علی‌رغم بیش از گذشت یک ماه از خرید گندم در برخی از مناطق کشور، گفت: امسال دولت انصافاً خرید بسیار خوبی از گندم‌کاران انجام داده است.

وی با تأکید بر لزوم جبران خسارت واحدهای تولیدی که در جنگ رمضان مورد حمله ناجوانمردانه آمریکایی‌ها قرار گرفتند؛ خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: واحدهای تولیدی که بیش از یک و نیم، ۲ و ۳ همت آسیب دیده‌اند، با تسهیلات، کمک بلاعوض یا هر شکل دیگری کمک کنید، زیرا از این شرایط رنج می‌برند و تعداد زیادی از هموطنان و کارگران عزیز ما بیکار شدند.

سیاه‌نمایی نکنند

وی با تأکید بر اینکه ما در جنگ رمضان در حوزه‌های مختلف، هم در میدان جنگ، هم در مذاکره، هم در تأمین کالاهای اساسی، هم در تدبیر انرژی پیروز شدیم و هم مردمان افتخارآفرین بودند. تصریح کرد: لذا بعضی چهره‌ها را به خدا قسم می‌دهم که سیاه‌نمایی نکنند، آدرس غلط به دشمن نشان ندهند. چرا دکتر قالیبافی که مسئول هیئت مذاکره‌کننده بود، امروز متهم است که چرا مذاکره می‌کند؛ آیا این مذاکره ماذون از ولی فقیه بود یا نه؟ آیا جواز از ولی فقیه داشت یا نداشت؟ با وجود مجوز ولی فقیه، چرا بعضی‌ها هنوز ابهام دارند؟ رهبر عزیز ما با صراحت فرمودند من اجازه دادم؛ اگر اجازه رهبری نبود، ما انتقادات را قبول داشتیم، اما وقتی رهبر عزیز ما اجازه دادند؛ این اما و اگرها سزاوار این ملت مبعوث نیست.

‌آزادی‌خواه خاطرنشان کرد: امروز ما متهم به این هستیم که چرا مجلس تعطیل است!؟ چه کسی می‌گوید مجلس تعطیل است در حالی که هیئت رئیسه مجلس در سخت ترین شرایط جلسه تشکیل دادند، روسای کمیسیون‌ها در بدترین وضعیت کمیسیون‌ها و کمیته‌ها را تعطیل نکردند و آمد و شد در مجلس در شرایط سخت به راه بود؛ چرا آدرس غلط به هموطنان و ملت مبعوث می‌دهیم و آن‌ها را نسبت به مجلس ناامید کنیم که بخشی از نظام است و حفظ نظام اوجب واجبات است.

کد خبر 1067178

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha