رئیس مجلس عنوان کرد: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، مورد حمله قرار خواهید گرفت. ما این توانایی را قبلاً ثابت کرده‌ایم. از پایگاه‌های نظامی‌تان که غیرعملیاتی شده‌اند، بپرسید.

قالیباف پیجر

به گزارش همشهری آنلاین، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به تهدیدات و لفاظی‌های اخیر پیت هگست وزیر جنگ آمریکا در حساب کاربری خود در شبکهٔ ایکس به انگلیسی نوشت: ساده و قابل‌ فهم است که زنجیرهٔ تولید نفت و گاز در این منطقه گسترده و پراکنده، در دسترس، و آسیب‌پذیر است. شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی که در این آب‌ها و تأسیسات فعالیت می‌کنند نیز همینقدر آسیب‌پذیر هستند.

رئیس قوه مقننه با انتشار تصویری با عنوان «دههٔ رکود اقتصادی آمریکا در راه است.» خاطرنشان کرد: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، مورد حمله قرار خواهید گرفت. ما این توانایی را قبلاً ثابت کرده‌ایم. از پایگاه‌های نظامی‌تان که غیرعملیاتی شده‌اند، بپرسید.

هشدار متفاوت به آمریکا؛ قالیباف هدف بعدی حملات ایران را اعلام کرد+ عکس

کد خبر 1066730
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • محمد IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۷
    0 0
    هر چی منافع آمریکا تو منطقه داره باید به همه آنها حمله و نابود کرد اعم از پایگاه ، تجهیزات رادارها و حتی ناوهای جنگی که چیزی به نام محاصره را از یاد ببرند