بقایی سخنگوی وزارت خارجه ادعای حمله ایران به لوله نفتی عربستان از خاک عراق را قاطعانه تکذیب کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی بیان کرد: آمریکایی‌ها که بدون هیچ هزینه ای مدام در حال تولید خبرهای دروغ و ادعای دروغ هستند؛ در این تردیدی نیست. من اشاراتی که داشتم یکی به همین موضوع بود؛ اینکه در این شرایط آمریکا برای تشدید اختلاف بین کشورهای منطقه مدام، دروغی را تولید کند یکی از عواقب مسائلی است که در منطقه ما وجود دارد و کشورها باید بین خودشان حل کنند.

آمریکا بر سر دوراهی | خبر مهم درباره درخواست عربستان تایید شد | نقش تهران در تصمیمات نظامی یمنی‌ها | اخطار به کشور اروپایی

۲۰۰۰ کیلو مواد منفجره فقط در ۳۵ ثانیه فرود آمد! + ویدئو | یک افغان در میان شهدا | روایت بقایی از جنایات آمریکا در لامرد

اولین تصاویر از تخریب خط لوله عربستان پس از حملات یمن | ویدئو

وی ادامه داد: در غیر این صورت طرف هایی که خیر و صلاح منطقه ما را نمی‌خواهند مدام به این دروغ ها برای پیچیده کردن بیشتر اوضاع متوسل می شوند و مطلقا این ادعایی که مقامات آمریکایی در مورد دخالت ایران در این تحولات مطرح کردند درست نیست و قاطعانه تکذیب می شود.

کد خبر 1068609
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha