جیک راینر، پسر بزرگ راب راینر، فیلمساز و بازیگر سرشناس آمریکایی، برای نخستین بار پس از کشته‌شدن پدر و مادرش در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره سوگ، خشم و شرایط خانواده صحبت کرده است.

راب رينر و پسرش

همشهری آنلاین: راب راینر و همسرش میشل راینر در دسامبر ۲۰۲۵ در خانه‌شان در کالیفرنیا کشته شدند و پسرشان نیک راینر در ارتباط با این قتل‌ها بازداشت و متهم شد.

جیک راینر ۳۵ ساله در گفت‌وگو با شبکه KABC-TV گفت سوگ او بیش از هر چیز به شکل خشم و احساس بی‌عدالتی بروز کرده است. او گفت: «این خشم خودش را در این نشان می‌دهد که چقدر این اتفاق ناعادلانه بود؛ اینکه من هیچ نقشی در آنچه اتفاق افتاد نداشتم و نتوانستم جلویش را بگیرم.» او ادامه داد که یکی از آزاردهنده‌ترین بخش‌های ماجرا برایش همین ناتوانی در تغییر سرنوشت بوده است: «من هیچ انتخابی در این موضوع نداشتم. فقط باید واقعیت آن را بپذیرم.» جیک همچنین تأکید کرد که حتی با روشن‌شدن جزئیات پرونده نیز احتمالاً هرگز دلیل این اتفاق را درک نخواهد کرد. او گفت: «مهم نیست چطور برایم توضیحش بدهند یا چه واقعیت‌هایی مشخص شود؛ من هرگز نمی‌فهمم چرا این اتفاق افتاد.» او درباره صحنه جرم در خانه والدینش نیز تنها به توصیف آن به عنوان موقعیتی «غیرواقعی و سوررئال» بسنده کرد.

سکوت درباره برادر متهم

جیک در این مصاحبه از پاسخ‌دادن به چندین سؤال درباره پرونده قضایی برادرش خودداری کرد. او تأیید کرد که در حال حاضر با نیک، ۳۲ ساله، صحبت نمی‌کند و تاکنون در جلسات دادگاه او نیز حضور نداشته است. وقتی از جیک پرسیده شد آیا پیش از این نگران بوده که نیک ممکن است دست به چنین کاری بزند، پاسخ داد: «فکر نمی‌کنم بخواهم به این سؤال جواب بدهم.» او در ادامه گفت: «او در زندان است... من پدر و مادرم را از دست دادم و بعد نیک هم بازداشت شد؛ حالا فقط من و رومی مانده‌ایم.» رومی راینر، خواهر ۲۸ ساله آنها، تاکنون درباره این تراژدی به‌صورت عمومی صحبت نکرده است. با این حال، او و جیک در اوایل ماه جاری در مراسمی پیش از آغاز یکی از بازی‌های تیم لس‌آنجلس داجرز حضور یافتند و نخستین پرتاب بازی را انجام دادند؛ حضوری که ادای احترامی به والدینشان تلقی شد.

تأکید بر حمایت والدین از نیک

یکی از بخش‌های مهم صحبت‌های جیک، اشاره او به رابطه والدینش با نیک بود. جیک گفت راب و میشل، حتی با وجود مشکلات نیک، هرگز از تلاش برای کمک به او دست نکشیدند. او درباره برادرش گفت: «می‌توانم به شما بگویم که آنها هرگز از کمک‌کردن به او دست نکشیدند. آنها هرگز از اینکه بخواهند به او کمک کنند دست برنداشتند.» نیک پیش‌تر با مشکلات سوءمصرف مواد مخدر و مسائل جدی روانی دست‌وپنجه نرم کرده بود. راب راینر نیز در سال ۲۰۱۵ فیلم «چارلی بودن» را ساخت؛ فیلمی که به‌طور آزاد از زندگی نیک الهام گرفته بود و به گفته جیک، تلاشی از سوی پدرش برای برقراری ارتباط با پسرش محسوب می‌شد. جیک همچنین از «عشق بی‌قیدوشرط» والدینش به فرزندانشان گفت؛ رابطه‌ای که به گفته او حتی در دوره‌های بسیار دشوار زندگی نیک نیز ادامه داشت.

پرونده قتل در انتظار جلسه بعدی

نیک راینر در ارتباط با مرگ پدر و مادرش با دو اتهام قتل روبه‌روست. در کیفرخواست، شرایط ویژه‌ای از جمله قتل چندگانه و قتل با کمین و انتظار قبلی نیز مطرح شده است. نیک این اتهامات را رد کرده و خود را بی‌گناه دانسته است. جیک و رومی نیز بنا بر گزارش‌ها در برابر هیئت منصفه عالی شهادت داده‌اند؛ هیئتی که در نهایت اتهامات قتل را علیه نیک مطرح کرد. جلسه بعدی پرونده، یک جلسه مقدماتی پیش از محاکمه، برای ۱۵ سپتامبر برنامه‌ریزی شده است.

راب راینر، که در ۷۸سالگی درگذشت، از چهره‌های شناخته‌شده سینمای آمریکا بود و به‌عنوان کارگردان فیلم‌هایی چون «این اسپینال تپ است»، «وقتی هری سالی را ملاقات کرد» و «چند آدم خوب» شهرت داشت. مرگ او و همسرش، و سپس اتهام قتل علیه فرزندشان، خانواده راینر را با یکی از تکان‌دهنده‌ترین تراژدی‌های سال‌های اخیر هالیوود روبه‌رو کرده است.

کد خبر 1064503
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سینما

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha