اکانت‌های اجاره‌ای وابسته به رژیم صهیونیستی، طی سالهای گذشته تمام تلاش‌شان را کرده اند تا میان ایران و عراق فتنه انگیزی کرده و روابط دو دولت و ملت را مخدوش کنند.

اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین؛ از شب گذشته ویدئویی از عراق منتشر شده که مدعی است یک نوجوان عراقی به خاطر انتقاد از ایران در فیسبوک «سرش بریده شده» و به قتل رسیده است. اما وقتی اکانت‌هایی که این خبر را منتشر کرده‌اند را نگاه می‌کنیم، می‌بینیم همگی صهیونیستی هستند.

اصل این خبر، مربوط به تقریباً بیش از یک ماه قبل و مربوط به یک دعوای فوتبالی بین دو جوان عراقی بوده است. نوجوان عراقی، «حیدر اسکندر العکیلی» نام داشته که در منطقه «البلدیات» در شرق بغداد زندگی می‌کرده است.

حادثه غم‌انگیز کشته شدن این نوجوان، در اواسط جولای ۲۰۲۶ رخ داده است. حیدر در یک زمین فوتبال محلی با چند تن از همسالان خود دچار مشاجره لفظی شدید می‌شود. این مشاجره به دلیل اختلافات قبلی آن‌ها بر سر مالکیت و مدیریت یک «صفحه مشترک در فیس‌بوک» بالا می‌گیرد. مشاجره لفظی به خشونت فیزیکی کشیده می‌شود و نوجوانی ۱۸ ساله به نام «چهار مراهق» با چاقو و ابزار تیز به حیدر حمله کرده و او را تعقیب می‌کند و ضربات متعددی به پشت، دست و به‌ویژه گلوی او وارد می‌آورد. این ضربات در نهایت به قطع مجرای تنفسی و فوت حیدر پس از ۴۰ دقیقه خونریزی شدید در خیابان، منجر می‌شود.

استفاده از لفظ «سربریدن» برای تحریک عواطف، یکی از شگردهای معروف صهیونیست هاست که پس از عملیات طوفان الاقصی نیز چنین ادعای دروغی را مطرح کرده بودند.

یکی از معروف‌ترین روایت‌سازی‌های دروغ صهیونیست‌ها پس از عملیات هفتم اکتبر، ماجرای سر بریدن ۴۰ نوزاد توسط حماس در منطقه «کفارعزه» در جنوب اراضی اشغالی بود. اما بر اساس گزارش‌های افشاگرانه رسانه‌هایی چون روزنامه فرانسوی لوموند، این ادعا که در ابتدا توسط خبرنگار کانال اسرائیلی i۲۴News مطرح شد و به صفحات اول رسانه‌های غربی راه یافت، یک دروغ محض بود. بعدها سازمان‌های امدادی و نظامی صهیونیستی نیز اعتراف کردند که هیچ شواهد یا مقتول نوزادی در آن منطقه اساساً وجود نداشته است.

اکانت های اجاره ای وابسته به رژیم صهیونیستی، طی سالهای گذشته تمام تلاش شان را کرده اند تا میان ایران و عراق فتنه انگیزی کرده و روابط دو دولت و ملت را مخدوش کنند.

۱. پروژه‌ شایعه‌سازی برای تخریب حماسه‌ی اربعین

یکی از تکراری‌ترین کانون‌های شایعه‌سازی هم‌زمان با بزرگ‌ترین تجمع مذهبی جهان در عراق فعال می‌شود. در سال‌های اخیر، هم‌زمان با راهپیمایی اربعین، حجم انبوهی از اخبار کذب با فرمول‌ مشابه منتشر می‌شوند.

• شایعه: انتشار وسیع اخباری مبنی بر «شیوع تعمدی وبای کشنده در کربلا توسط زائران ایرانی» یا «مسمومیت گسترده و مشکوک زائران عراقی توسط کاروان‌های ایرانی».

• شگرد رسانه‌ای: اکانت‌های مجازیِ بدون هویت، تصاویری از بیماران در بیمارستان‌های عادی عراق که مربوط به گرمازدگی یا بیماری‌های فصلی سال‌های گذشته بوده را با تیترهای رعب‌آور بازنشر می‌کردند. هدف اصلی این جریان، ایجاد وحشت عمومی و تقابل میان شهروندان دو کشور و تقلیل این رویداد همبستگی، به تهدید است.

۲. عملیات‌های «پرچم دروغین»

در جریان جنگ تحمیلی رمضان، گروه های مقاومت مستقر در عراق، نقش بزرگی در مقابله با اکراد تجزیه طلب در خاک این کشور و در نتیجه مصون داشتن مرزهای ملی ایران از تجاوز به عهده داشتند. همین نقش بزرگ هم باعث شد تا صهیونیست ها شایعات دروغینی علیه گروه های مقاومت منتشر کنند.

• شایعه:‌ در اوج محاصره‌ دریایی و تبادل آتش میان ایران و آمریکا، ویدیوهای مشکوکی منتشر شدند که مدعی بودند نیروهای حشدالشعبی عراق به مرزهای غربی ایران حمله برده‌اند.

• شگرد رسانه‌ای: ویدیوهای مربوطه در واقع به بازی‌های شبیه‌ساز جنگی یا بازنشر ویدیوهای جنگ اول و دوم خلیج فارس ارجاع داشتند. هدف این بود که با فریب افکار عمومی و ارائه اطلاعات غلط، دولت‌ها را به سمت تصمیم‌گیری‌های شتاب‌زده‌ نظامی و در نهایت ایجاد درگیری ناخواسته بین هم‌پیمانان سوق دهند.

۳. پروژه‌ دروغین اعدام اعضای داعش

ایجاد تقابل مذهبی میان شیعیان و اهل تسنن یکی از شگردهای مهم دشمنان به خصوص صهیونیست ها برای ایجاد اختلاف و آشوب در جهان اسلام بوده است. این شگرد مدتی پیش برای ایجاد رو در رویی میان ایران و عراق، به کار بسته شد.

• شایعه: رسانه‌های معاند مخصوصاً صهیونیست ها تصاویری از اعدام مجرمان خطرناک تروریستی در مرزهای غربی را به عنوان تصفیه‌ی مذهبی و قومی جوانان سنی مذهب عراقی و ایرانی بازنشر کردند.

• حقیقت ماجرا: قوه قضاییه رسماً اعلام کرد که این افراد از اعضای فعال هسته‌های تروریستی داعش بوده‌اند که در ارتفاعات بمو (مرز مشترک ایران و عراق) به دنبال بازسازی تشکیلات تروریستی و انجام عملیات انتحاری بودند؛ اما رسانه‌های همسو با جریان‌های صهیونیستی تلاش کردند این اقدام قانونی امنیتی را به عنوان یک جنگ مذهبی درون‌مرزی تئوریزه کنند.

کد خبر 1063658

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دیدگاه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha