مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۶
۰ نفر

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به قدمت و فرسودگی بخش قابل توجهی از مدارس پایتخت، روند ایمن‌سازی مدارس را مطلوب ندانست و گفت: مدارس باید برای ایمنی تشکیل پرونده دهند و بخشی از مدارس نیز به دلیل فرسودگی، فاقد سیستم آتش‌نشانی هستند.

مدرسه

به گزارش همشهری آنلاین، قدرت‌الله محمدی، درباره آخرین وضعیت ایمن‌سازی مدارس تهران، اظهار کرد: ایمن‌سازی مدارس با توجه به اینکه بیشتر مدارس بافت فرسوده دارند، موضوع مهمی است؛ چراکه قدمت مدارس تهران زیاد است و می‌توان گفت سن مدارس بر اساس قدمت خود تهران است و تهران ۲۰۰ سال قدمت دارد و برخی از مدارس نیز قدمت بالایی دارند.

محمدی با تأکید بر ضرورت تشکیل پرونده ایمنی برای مدارس، گفت: مدارس باید بیایند و تشکیل پرونده بدهند. این موضوع مانند هتل‌هاست؛ ممکن است یک مدرسه ایمن باشد، اما پرونده تشکیل نداده باشد.

وی تصریح کرد: به طور کلی بیشتر مدارس ما فرسوده هستند و اصلاً سیستم آتش‌نشانی ندارند. البته بخشی از مدارس نیز یک یا دو طبقه هستند و نگرانی نسبت به آنها کمتر است.

کد خبر 1063097
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha