جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۱
۰ نفر

از طرف مقاومت اسلامی عراق برای کشتن دونالد ترامپ جایزه ۱۰ میلیون دلاری تعیین شد.

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین مقاومت اسلامی عراق با انتشار بیانیه‌ای، در پاسخ به آنچه گستاخی و وقاحت دونالد ترامپ در ترور فرماندهان پیروزی شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس خواند، جایزه‌ای به ارزش ۱۰ میلیون دلار برای کشتن رئیس‌جمهور امریکا تعیین کرد.

در ابتدای این بیانیه آمده است:

«به نام خداوند بخشنده مهربان
و برای شما در قصاص، زندگی است، ای خردمندان، باشد که پرهیزگار شوید.»

در ادامه این بیانیه آمده است: آشکارترین نشانه سقوط اخلاقی دولت آمریکا، لاف‌زنی و فخرفروشی مجرمی چون دونالد ترامپ به خیانت و تجاوزگری خود در هدف قرار دادن فرماندهان پیروزی، شهیدان حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس (رضوان‌الله‌علیهما) است. این گستاخی و وقاحت، خون پاک آن دو شهید را جز سربلندی و جاودانگی نیفزوده و برای قاتل آنان نیز چیزی جز خواری همیشگی و ننگی ماندگار که تا پایان عمر گریبان او و دولتش را خواهد گرفت، به همراه نداشته است.

مقاومت اسلامی عراق در ادامه اعلام کرد که جایزه‌ای نقدی به مبلغ 10 میلیون دلار که از محل کمک‌های مالی اعضا و حامیان این گروه گردآوری شده است، برای فردی که دونالد ترامپ را به قتل برساند در نظر گرفته شده است. بر اساس این بیانیه، در صورتی که دریافت‌کننده این جایزه نخواهد آن را برای خود دریافت کند، می‌تواند آن را به یک فرد، گروه، نهاد یا مؤسسه دیگر اختصاص داده یا منتقل کند.

در بخش پایانی این بیانیه نیز آمده است: آزادگان جهان همچنان قاتل کودکان و علما را تعقیب خواهند کرد و ستمگران هرگز طعم آرامش را نخواهند چشید. همچنین تأکید شده است که این مجرم هیچ پناهگاه امنی برای در امان ماندن از خشم آزادگان نخواهد یافت و «قصاص» پیمانی است که مجاهدان خود را به اجرای آن متعهد می‌دانند. در پایان نیز آمده است که خون شهیدان همچنان به‌عنوان لعنتی بر ستمگران باقی خواهد ماند تا زمانی که متجاوزان شکست بخورند و پایه‌های حکومت‌های استبدادی فرو بریزد.

کد خبر 1052940
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha