سخنگوی وزارت خارجه گفت: تفاهم‌‎نامه اسلام آباد وارد مرحله بحران شده؛ آمریکایی‌ها در این مدت کوتاه، اجزای مختلف تفاهم نامه را به نوعی مثله کرده‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، بقایی گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه پیش‌قدم در نقض تعهداتش نبوده. این را با افتخار می‌گوییم که جمهوری اسلامی ایران در هر مذاکره‌ای با وسواس و جدیت و با در نظر داشتن منافع و مصالح ملت ایران وارد شده و زمانی که به تفاهم رسیده، در ایفای تعهداتش با حسن‌نیت و جدیت عمل کرده است. طرفی که مستمرا مرتکب نقض عهد شده، طرف آمریکایی است.

در نظر داشته باشید که آنها در پیمان‌شکنی چنان کم‌صبر بودند که حتی آن بازه‌ای را که در بند ۵ یادداشت تفاهم برای اجرای تعهدات ایران درباره تنگه هرمز پیش‌بینی شده بود، اجازه اجرا ندادند و از همان روزهای نخست شروع به دبه درآوردن کردند.

اگر ۱۴ بند یادداشت تفاهم را در نظر بگیریم، آمریکایی‌ها در این مدت کوتاه اجزای مختل ف آن را به نوعی مثله کردند.

کد خبر 1051889
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha