شنیده‌ها و اخبار تأییدنشده حاکی از آن است که باشگاه نساجی برای صدور رضایت‌نامه ایری رقمی در حدود ۱۵۰ میلیارد تومان درخواست کرده است.

ایری

به گزارش همشهری آنلاین باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته دانیال ایری، مدافع ملی‌پوش تیم نساجی را به‌عنوان یکی از گزینه‌های تقویت خط دفاعی خود زیر نظر داشت و مذاکراتی نیز برای جذب این بازیکن انجام شده بود.

بااین‌حال، پیگیری‌ها نشان می‌دهد این انتقال در آستانه منتفی شدن قرار گرفته است.

شنیده‌ها و اخبار تأییدنشده حاکی از آن است که باشگاه نساجی برای صدور رضایت‌نامه ایری رقمی در حدود ۱۵۰ میلیارد تومان درخواست کرده؛ رقمی که با برآوردهای مالی باشگاه پرسپولیس همخوانی نداشته و مورد موافقت مدیران این باشگاه قرار نگرفته است.

گفته می‌شود پرسپولیس حاضر بوده برای نهایی کردن این انتقال تا حدود ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه کند اما اختلاف قابل‌توجه میان پیشنهاد دو باشگاه باعث شد مذاکرات به نتیجه نرسد.

از سوی دیگر، شنیده می‌شود مدیران نساجی در نهایت تصمیم گرفته‌اند این مدافع ملی‌پوش را در فهرست فصل آینده خود حفظ کنند و اعلام کرده‌اند قصدی برای فروش وی ندارند.

بر همین اساس، در شرایط فعلی پروژه انتقال دانیال ایری به پرسپولیس عملاً متوقف شده و مگر اینکه در روزهای آینده اتفاق غیرمنتظره‌ای در روند مذاکرات رخ دهد، این انتقال منتفی خواهد بود.

کد خبر 1051447

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۰۶:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۱
    1 1
    مرده شور فوتبال فاسد وبی در و پیکر ایران رو ببرن.
  • سعید IR ۰۷:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۱
    1 0
    با سلام توی این اوضاع خراب اقتصادی پرداخت لین همه پول از بودجه کشور معنی ندارد. من به عنوان یک ایرانی راضی نیستم .
  • IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۱
    1 0
    آخه پول این ملت رو چرا خرج این تیم های بی خاصیت میکنید. خصوصی سازی کنید تمام ش کنید
  • ali IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۱
    0 0
    وقتی دست در خزانه مملکتی بود حاتم طائی بودن آسان بود.