شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۳
۰ نفر

خدمات مترو و اتوبوس همچنان رایگان است وتا زمان ابلاغ دستور العمل به شرکت های اتوبوسرانی و مترو پولی از مسافران دریافت نمی شود.

حمل و نقل

به گزارش همشهری آنلاین، خدمات مترو و اتوبوس از ۹ اسفند و با آغاز جنگ تحمیلی سوم رایگان شد و طی ۱۳۳ روز گذشته به صورت رایگان نیز به مردم خدمت رسانی شده است. طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، خدمات مترو و اتوبوس قرار بود تا ۱۹ تیرماه رایگان باشد، اما بر اساس مشاهدات عینی، صبح امروز و به رغم پایان مهلت اعلامی، خدمات این مد حمل‌ونقل عمومی (مترو و BRT) رایگان بود و مسافران مترو و اتوبوس بدون پرداخت هزینه از این ناوگان استفاده کردند.

پیگیری همشهری از روابط عمومی شرکت اتوبوسرانی و متروی شهر تهران، حکایت از این امر دارد که خدمات مترو و اتوبوس همچنان رایگان است و هنوز دستورالعملی در این زمینه صادر نشده است. در نتیجه تا زمان اعلام رسمی یا اجرای سراسری مصوبه،استفاده از مترو و اتوبوس بی آر تی رایگان خواهد بود.

کد خبر 1051195
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha