ترامپ همزمان با اظهارات کنایه‌آمیز درباره مراسم تشییع رهبر شهید ایران، شاهد برگزاری مراسمی جشن‌های روز استقلال آمریکا همراه با حوادث و آشفتگی‌های متعدد بود.

america

به گزارش همشهری‌آنلاین، ترامپ در طعنه‌های بی‌معنی که مایه تمسخر خودش می‌شود گفته بود که به ایران «یک هفته مرخصی» داده تا مراسم وداع و تشییع را برگزار کند! این درحالی است که درکنار حضور میلیونی مردم؛ این مراسم با نظم و کمترین آسیب و تلفات حتی نسبت به پیش‌بینی‌ها برگزار شد. مدودف، معاون شورای امنیت با حضور در تهران برای شرکت در مراسم وداع با رهبر شهید؛ تهران را شهری زنده و در حال توسعه توصیف کرد و گفت تأثیر مثبتی بر او گذاشته است.

اما همزمان با این مراسم، در آمریکا هم جشن‌های ملی 250سالگی تولد استقلال این کشور درحال برگزاری بود که با آشفتگی و جنایت همراه شد. پنج نفر، از جمله دو کودک، در جریان تیراندازی روز شنبه هم‌زمان با جشن روز استقلال آمریکا در بروکلی نیویورک مجروح شدند. همچنین آتش‌بازی جشن استقلال، پل بروکلین را به آتش کشید و موجب وحشت در این شهر شد.

از طرفی، طبق نظرسنجی جدید موسسه کیتو، تقریباً نیمی از آمریکایی‌ها (46درصد) و تقریباً دو سوم (61درصد) از نسل زد اصلا نمی‌دانند دویست و پنجاهمین سالگرد استقلال آمریکا به چه مناسبتی است!

کد خبر 1050360

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۶
    0 0
    اینو به اصلاحات بگید
  • رضانصیری FR ۰۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    0 0
    روز استقلال؟ از چی از کی؟ دقیقتربخوان باید بگویند250 سال پیش آخرین سرخ پوست‌های مقاوم راکشتیم. بقیه تسلیم شدن.د.روز استقلال آمریکا!!!!