رئیس فرهنگ‌سرای قرآن با تشریح برنامه‌های این مجموعه در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید، از برگزاری محفل ۴۸ ساعته انس با قرآن در مصلای امام خمینی(ره)، حضور قاریان بین‌المللی، استقرار کاتبان قرآن و میزبانی از یک‌هزار زائر خبر داد.

فرهنگسرا

به گزارش همشهری آنلاین، رحیم قربانی گفت: فرهنگ‌سرای قرآن از ۱۰ روز پیش با بسیج همه ظرفیت‌های خود، مقدمات میزبانی از زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید را آغاز کرده و خدمات‌رسانی این مجموعه با مشارکت ۸ کمیته تخصصی و ۲ گروه جهادی به‌صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.

وی افزود: فرهنگ‌سرای قرآن ظرفیت اسکان و پذیرایی از یک‌هزار نفر را دارد که تاکنون حدود ۲۰۰ نفر از زائران در این مجموعه مستقر شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود سایر میهمانان تا پایان امروز وارد شوند.

قربانی با بیان اینکه فرهنگ‌سرای قرآن میزبان اقشار مختلف بسیج از جمله بسیج پزشکان، عشایر، مهندسین، فرهنگیان، رسانه، حقوقدانان، دانش‌آموزی و همچنین جمعی از مردم خون‌گرم آذربایجان غربی است، اظهار کرد: برای زائران امکانات اسکان، سه وعده غذایی، پذیرایی میان‌وعده، میوه، شربت و سایر خدمات رفاهی فراهم شده است.

رئیس فرهنگ‌سرای قرآن ادامه داد: علاوه بر خدمات اسکان و پذیرایی، برنامه‌های متنوع فرهنگی و قرآنی از جمله محافل انس با قرآن، ختم قرآن به نیت رهبر شهید در بخش خواهران و برادران، نشست‌های کتاب‌خوانی، اقامه نماز جماعت و مراسم مداحی در فرهنگ‌سرا برگزار می‌شود و موکب‌های مستقر نیز در چند نوبت از عموم مردم پذیرایی می‌کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین مأموریت فرهنگ‌سرای قرآن در این ایام گفت: امسال مسئولیت هماهنگی و اجرای بخش‌های مختلف برنامه‌های قرآنی مراسم وداع در مصلای امام خمینی(ره) از سوی ستاد برگزاری به فرهنگ‌سرای قرآن واگذار شده که این مسئولیت، مهم‌ترین بخش فعالیت‌های ما در این مراسم است.

قربانی افزود: در همین راستا ۱۵ نفر از قاریان ممتاز و بین‌المللی قرآن کریم برای تلاوت در جایگاه اصلی مراسم انتخاب شده‌اند تا در طول آیین وداع، با تلاوت آیات الهی فضای مراسم را معطر به کلام وحی کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه رهبر شهید شخصیتی قرآنی، حافظ و قاری قرآن بود، پیشنهاد برگزاری طولانی‌ترین محفل انس با قرآن در محل مراسم ارائه شد که مورد موافقت ستاد برگزاری قرار گرفت.

رئیس فرهنگ‌سرای قرآن گفت: بر این اساس، محفل ۴۸ ساعته انس با قرآن به‌صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه در شبستان مصلای امام خمینی(ره) در حال برگزاری است. در این برنامه، طی دو روز ۴۲ قاری ممتاز کشور در قالب ۲۱ قاری در هر روز، به‌صورت نوبتی تلاوت می‌کنند؛ به‌گونه‌ای که در هر ساعت سه قاری، یک جزء از قرآن کریم را قرائت کرده و در فاصله برنامه‌ها نیز گروه‌های هم‌خوانی و ابتهال به اجرای برنامه می‌پردازند.

قربانی همچنین از استقرار ۳۵ نفر از کاتبان و خوشنویسان قرآن کریم در مصلی خبر داد و افزود: این هنرمندان به‌صورت شبانه‌روزی و شیفت‌بندی‌شده، هر کدام یک صفحه از قرآن کریم را کتابت می‌کنند تا جلوه‌ای از هنر قرآنی در کنار محافل تلاوت به نمایش گذاشته شود.

وی خاطرنشان کرد: تمامی این برنامه‌ها با همکاری ستاد برگزاری مراسم و شبکه قرآن و معارف سیما در حال اجراست و تا پایان مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ادامه خواهد داشت.

کد خبر 1049745
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha