رئیس مرکز گزینش و استخدام فرماندهی انتظامی یکی از استان‌های کشور از جذب داوطلبان برای افسری خبر داد.

نیروی انتظامی

به گزارش همشهری آنلاین، رضا محمدی رئیس مرکز گزینش و استخدام فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه به خبرنگاران گفت: اداره گزینش و استخدام فراجا به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز استان و جذب پلیس مقتدر، مومن و متعهد، از میان داوطلبان مرد در مقطع افسری دانش‌آموخته استخدام می‌کند.

وی با بیان اینکه متقاضیان باید دارای مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد باشند، ادامه داد: برخورداری از سلامت جسمی و روانی متناسب با مشاغل پلیس، حداقل قد ۱۷۰ سانتی‌متر، حداکثر سن ۲۷ سال برای متولدان سال ۱۳۷۷ به بعد با احتساب خدمت سربازی و حداقل معدل ۱۵ از شرایط ثبت‌نام است.

رییس مرکز گزینش و استخدام فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: با توجه به محدود بودن سهمیه جذب، اولویت ثبت‌نام با دانش‌آموختگان دانشگاه‌های دارای رتبه علمی بالاتر است؛ پذیرفته‌شدگان متناسب با رشته تحصیلی، در پلیس‌های تخصصی و رسته مورد علاقه خود به‌کارگیری خواهند شد.

وی افزود: مرکز گزینش و استخدام فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه واقع در فرهنگیان فاز ۲ آماده پاسخگویی به داوطلبان است و متقاضیان شهرستان‌های استان نیز می‌توانند برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر به دفاتر جذب و استخدام مستقر در یگان‌های انتظامی محل سکونت یا شهرستان‌های مجاور مراجعه کنند.

کد خبر 1048591
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پليس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha