بعد از علیرضا منصوریان و یحیی گل‌محمدی، احتمال دارد سعید دقیقی هم لیگ عراق را برای ادامه مربیگری انتخاب کند.

سعید دقیقی

به گزارش همشهری آنلاین سعید دقیقی که در ابتدای لیگ بیست و پنجم با قراردادی دو ساله هدایت پیکان تهران را برعهده گرفت و با این تیم نتایج نسبتا خوبی نیز به دست آورد، با پیشنهادی از لیگ عراق مواجه شده و احتمال دارد به مربیگری در خارج از ایران بپردازد.

مسئولان فوتبال عراق که در ماه های اخیر نسبت به استفاده از سرمربیان فعال فوتبال ایران ابراز علاقه کردند و علیرضا منصوریان و یحیی گل‌محمدی را به لیگ این کشور بردند، حالا در صدد هستند تا یک سرمربی ایرانی دیگر را هم استخدام کنند.

پیگیری‌های خبرنگار ما نشان می‌دهد که یکی از تیم‌های میانه جدولی لیگ عراق با سعید دقیقی سرمربی خودروسازان تهرانی وارد مذاکره شده است.

این در حالی است که این سرمربی جوان یک فصل دیگر با پیکان قرارداد دارد، اما زمزمه‌هایی مبنی بر عدم توافق مالی او با مسئولان این باشگاه به گوش می‌رسد. موضوعی که شاید باعث جدایی او از پیکان و حضورش در فوتبال عراق به عنوان سومین سرمربی ایرانی لیگ این کشور شود.

کد خبر 1046557

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha