علی زینی‌وند، سخنگوی وزارت کشور در نشست خبری درباره امکان تجمیع انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری سخن گفت که جزئیات را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش همشهری آنلاین، علی زینی وند روز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ در نشست خبری که در وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به انتخابات‌هایی که به علت جنگ به تعویق افتادند اظهار کرد: قاعدتا چون مجلس شورای اسلامی‌ناظر انتخابات شوراهاست، باید مجلس مستقر باشد تا بتواند بر انتخابات نظارت کند. به لحاظ حقوقی، همزمانی انتخابات شورا با مجلس شورای اسلامی‌ممکن نیست. هم قانون اساسی ما و هم سیاست‌های کلی شوراها این را تأیید می‌کنند. اما با ریاست جمهوری قابل تجمیع است.

انتخابات مجلس شورای اسلامی‌ما اواخر سال ۱۴۰۶ و انتخابات ریاست جمهوری اوایل سال ۱۴۰۷ برگزار می‌شود.

تلاش می‌کنیم تا سازوکارهای قانونی آن را فراهم کنیم و موانع قانونی را برطرف کنیم تا امکان تجمیع انتخابات مجلس با ریاست جمهوری وجود داشته باشد. البته این موانع قانونی باید رفع شوند، اما بنا داریم انتخابات شوراها را ان‌شاءالله در همین سال برگزار کنیم تا تداخلی با انتخابات مجلس شورای اسلامی‌نداشته باشد.

زینی وند همچنین در خصوص انتخابات گفت: دولت به دنبال برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است و ۵۰ درصد مسیر برای برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک طی شده است.

کد خبر 1045632

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تی وی همشهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha