آخرین تمرین تیم ملی ایران پیش از دیدار برابر بلژیک در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ امروز در شهر تیخوانا برگزار شد.

تمرین تیم ملی

به گزارش همشهری آنلاین، در این تمرین، مهدی تاج رئیس فدراسیون، مهدی محمدنبی نایب‌رئیس و هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون نیز حضور داشتند و از نزدیک روند آماده‌سازی ملی‌پوشان را زیر نظر گرفتند.

تعدادی از ایرانیان مقیم و هواداران تیم ملی نیز با حضور در محل تمرین، از ملی‌پوشان حمایت کردند. تشویق‌های هواداران و استقبال گرم آن‌ها، فضای باانگیزه‌ای را در آخرین جلسه تمرینی تیم ملی در مکزیک ایجاد کرد.

بازیکنان تیم ملی با روحیه‌ای بالا و انگیزه‌ای مضاعف در تمرین حاضر شدند و برنامه‌های تاکتیکی کادر فنی را با جدیت دنبال کردند. آنها پس از انجام حرکات گرم‌کننده، به اجرای پاس‌های کوتاه و ترکیبی پرداختند. تمرینات پنج به دو، حفظ توپ تحت‌فشار و بازی در فضاهای محدود از جمله برنامه‌هایی بود که با نظر کادر فنی در دستور کار بازیکنان قرار گرفت.

در ادامه، بازیکنان در قالب تمرینات تاکتیکی به‌مرور برنامه‌های فنی تیم پرداختند و روی پاس‌های کوتاه و سرعتی، جابه‌جایی‌های گروهی و بازی تحت‌فشار کار کردند.

بخش دیگری از تمرین به‌ مرور ضربات ایستگاهی و شوت‌زنی از راه دور اختصاص داشت تا ملی‌پوشان آخرین نکات فنی موردنظر کادر فنی را پیش از سفر به محل برگزاری مسابقه مرور کنند. همچنین دروازه‌بانان تیم ملی نیز مانند روزهای گذشته تمرینات تخصصی خود را زیر نظر مربیان دروازه‌بانی برگزار کردند.

تیم ملی ایران یکشنبه در دومین دیدار خود در مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی در لس‌آنجلس به مصاف تیم ملی بلژیک می‌رود.

کد خبر 1045563
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha