به گزارش همشهری آنلاین، کاتس مدعی شد: «ما قاطعانه تهدیدات ایران در ایجاد ارتباط میان جبهه لبنان و اسرائیل را رد میکنیم و به عملیات علیه حزبالله ادامه خواهیم داد.»
این وزیر صهیونیست تصریح کرد: «هرگونه حمله حزبالله به شمال اسرائیل با حمله به ضاحیه جنوبی بیروت پاسخ داده خواهد شد.»
در همین ارتباط، قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) ساعاتی پیش در بیانیهای اعلام کرد: «درپی تجاوزات و شرارتهای رژیم سفاک صهیونیستی در جنوب لبنان و منطقه ضاحیه که با حمایت آمریکای جنایتکار صورت گرفت، نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران در راستای حمایت از مردم مظلوم لبنان، پاسخی دردناک به این رژیم دادند.»
قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) تصریح کرد: «پاسخی که رژیم جعلی صهیونیستی و حامیان آن باید از آن درس عبرت گرفته باشند، بر این اساس، توقف عملیات نیروهای مسلح اعلام میگردد؛ اما تاکید میشود که در صورت تداوم تجاوزات و شرارتها، از جمله در جنوب لبنان، اقدامات بسیار شدیدتر و کوبندهتر از قبل در راه خواهد بود.»
نظر شما