مدیران باشگاه استقلال تنها در یک صورت سراغ گزینه خارجی برای هدایت تیم خود خواهند رفت.

بختیاری‌زاده

به گزارش همشهری آنلاین وضعیت نیمکت تیم فوتبال استقلال برای فصل آینده همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و تصمیم‌گیری نهایی مدیران این باشگاه به شرایط مالی و امکان تأمین منابع لازم برای جذب سرمربی خارجی گره خورده است.

مدیران استقلال در صورتی سراغ گزینه خارجی برای هدایت آبی‌پوشان خواهند رفت که منابع مالی مورد نیاز برای جذب یک سرمربی خارجی و کادر همراه او فراهم شود؛ در غیر این صورت، ادامه همکاری با سهراب بختیاری‌زاده به‌عنوان گزینه داخلی در دستور کار قرار خواهد گرفت و او به‌عنوان سرمربی فصل آینده نیز روی نیمکت استقلال باقی می‌ماند.

گفته می‌شود محدودیت‌های مالی و بدهی‌های انباشته باشگاه از مهم‌ترین موانع در مسیر انتخاب گزینه خارجی است و همین موضوع باعث شده تا تصمیم نهایی درباره نیمکت استقلال به بررسی‌های دقیق‌تر در سطح هیئت‌مدیره موکول شود.

کد خبر 1042401

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha