حضور تیم ملی فوتبال ایران در شهر تیخوانا، توجه مردم این شهر را به یکی از 48 تیم حاضر در جام جهانی جلب کرد.

مکزیکی ها

به گزارش همشهری آنلاین همزمان با انتخاب تیخوانا به‌عنوان کمپ اصلی تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی و استقبال گرم رسانه‌ای رئیس‌جمهوری مکزیک از این انتخاب، می‌شد حدس زد که تیم ایران در مدت زمان اقامتش در تیخوانا، مهمان ویژه‌ای برای مکزیکی‌ها خواهد بود.

کمتر از چند ساعت از حضور کاروان تیم ملی ایران در تیخوانا می‌گذرد، اما اتفاقات رخ داده در همین مدت کوتاه، بازتابی از برخورد صمیمانه و مهمان‌نوازی مردم این شهر با اعضای تیم ملی بود.

تصاویر ذوق زدگی جالب مردم مکزیک از دیدن بازیکنان تیم ملی ایران

از رفتار محترمانه یکی از میزبانان جام جهانی 2026 با اعضای تیم ملی در بدو ورود گرفته تا صحنه‌هایی از استقبال مردم مکزیک از تیم ملی ایران در خیابان‌های تیخوانا و همچنین حضور بومی‌های این شهر پشت فنس‌های هتل محل اقامت تیم ملی و انتظارشان برای گرفتن امضای یادگاری از ملی‌پوشان فوتبال ایران همه نشانگر مهمان‌نوازی مردم این کشور از تیم ملی ایران است.

دیروز و در جریان پیاده‌روی ملی‌پوشان در محل اقامت خود، شماری از رهگذران و حتی افرادی که در خودروهای عبوری حضور داشتند، پس از مشاهده بازیکنان تیم ملی ایران یا تلفن‌های همراه خود از آنها عکس گرفتند و با تکان دادن دست، علاقه و استقبال خود را ابراز کردند.

تصاویر ذوق زدگی جالب مردم مکزیک از دیدن بازیکنان تیم ملی ایران

استقبال و برخورد صمیمانه شهروندان تیخوانا در نخستین ساعات حضور تیم ملی ایران، فضای مثبتی را برای آغاز اردوی این تیم در آستانه رقابت‌های جام جهانی 2026 زده؛ هرچند فعلا کسی اجازه ورود به محل تمرینات را در این شهر ندارد.

کد خبر 1042350

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • یحیی صفرپور IR ۰۶:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۸
    0 0
    سلام ، دولت آمریکا از مردم مکزیک یاد بگیرد، چطور با تیم ملی فوتبال برخورد انسانی داشته باشد.
  • as IR ۰۹:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۸
    0 0
    تنها نکته مرتبط عکس ها لباس ورزشی پسره بود.
  • برمک IR ۱۱:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۸
    0 0
    جمع کنید فوتبال تو این موقعیت اونا رفتن تفریح وخرید با چهار باخت برمیگردن
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۸
    0 0
    اخه تصویر کجاش گویای ذوق زدگیه