پایگاه خبری اکسیوس به نقل از مقامات اسرائیلی اعلام کرد: «حمله هوایی به ضاحیه جنوبی بیروت پاسخی به حمله موشکی اخیر حزب الله بود.»

ضاحیه

به گزارش همشهری آنلاین، الجزیره نوشت: اکسیوس همچنین به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع آگاه اعلام کرد: «اسرائیل قبل از حمله هوایی به حومه جنوبی دولت ترامپ را مطلع کرده بود.»

اکسیوس تصریح کرد: «اسرائیل به دولت ترامپ اطلاع داده که حملات مداوم حزب الله به اسرائیل، به آن حق حمله به بیروت را می‌دهد.»

ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش با حمله به دو ساختمان در ضاحیه جنوبی بیروت که با ۱۰ موشک هدایت‌شونده انجام شد، ۲ لبنانی را به شهادت رسانده و ۱۱ نفر را زخمی کرد.

این حمله در حالی انجام شد که طبق آتش‌بس میان ایران و آمریکا، رژیم صهیونیستی باید از هرگونه حمله به لبنان و به خصوص ضاحیه بیروت باید خودداری می‌کرد.

کد خبر 1042310
منبع: شفقنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ج IR ۲۰:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۷
    0 0
    ما دلخوش به توهم مذاکره و وعده های تو خالی وآنهاکاملا هماهنگ مشغول کشتار در لبنان وفلسطین وتجاوز به خاک ایران ،به پر قبای آتش بس خیالیتان بر نخورد !