حزب الله لبنان از حمله به چند تجمع نیروهای اشغالگر در جنوب لبنان با موشک، پهپاد و حملات توپخانه‌ای و نیز فراری دادن جنگنده صهیونیستی از آسمان لبنان خبر داد.

حزب الله

به گزارش همشهری‌آنلاین، حزب‌الله لبنان اعلام کرد دو حمله جداگانه علیه نیروهای ارتش اسرائیل در شهر طیری واقع در استان نبطیه در جنوب لبنان انجام داده است.

بر اساس بیانیه مقاومت لبنان، یکی از این حملات با شلیک راکت و دیگری با گلوله‌باران توپخانه‌ای مواضع نیروهای اسرائیلی صورت گرفته است.

حزب‌الله همچنین اعلام کرد یک موضع تازه‌تأسیس توپخانه‌ای ارتش اسرائیل در شهر العدیسه را با استفاده از پهپاد هدف قرار داده است.

حزب‌الله جنگنده صهیونیستی را از آسمان لبنان فراری داد

حزب‌الله لبنان از دفاع مقتدرانه و فراری‌دادن یک فروند جنگنده و پهپاد صهیونیستی از حریم هوایی لبنان خبر داد. حزب‌الله لبنان در سی‌ویکمین بیانیه خود از مقابله پدافندی با یک فروند جنگنده صهیونیستی در ساحل الزهرانی در جنوب لبنان خبر داد.

در بیانیه حزب‌الله لبنان آمده است: در دفاع از لبنان و مردم آن و در پاسخ به نقض آتش‌بس و تجاوز دشمن اسرائیلی به حریم هوایی لبنان، رزمندگان مقاومت اسلامی در ساعت ۲۰:۳۰ روز جمعه ۵ ژوئن ۲۰۲۶، با یک فروند موشک زمین‌به‌هوا با یک هواپیمای جنگی اسرائیلی در حریم هوایی ساحل زهرانی مقابله کردند.

حزب‌الله همچنین در بیانیه‌ای دیگر از فراری دادن یک فروند پهپاد رژیم صهیونیستی از نوع "هرمس ۴۵۰ ـ زیک" در آسمان شهرک الشرقیّه خبر داد.

حزب‌الله در  بیانیه جداگانه دیگر تأکید کرد: «در دفاع از لبنان و ملت آن، و در پاسخ به نقض آتش‌بس و تجاوز دشمن اسرائیلی به حریم هوایی لبنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۲۲:۴۰ روز جمعه ۵ ژوئن ۲۰۲۶، با یک پهپاد اسرائیلی از نوع "هرمز ۴۵۰ ـ زیک" در آسمان شهرک "الشرقیه" با سلاح‌های مناسب مقابله کردند که مجبور به عقب‌نشینی و فرار آن از این منطقه شد.

کد خبر 1041721

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha