چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۴
۰ نفر

شهردار منطقه یک تهران از تعمیر ۹۲ درصد واحدهای آسیب دیده از جنگ در این منطقه خبر داد. 

آغاز عملیات احداث 240 واحد مسکونی آسیب‌دیده در جنگ رمضان

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک، گفت: در جنگ تحمیلی سوم ۲۸ نقطه مورد اصابت قرار گرفت که درمجموع ۴۰۵۷ واحد مسکونی، تجاری و اداری به‌ جز اماکن نظامی، دچار خسارت‌های جزیی تا متوسط شدند و با تلاش‌های شبانه‌روزی، هم‌اکنون ۳۸۴۸ واحد معادل ۹۲ درصد از این آمار، تعمیر و آماده بهره‌برداری شده‌اند تا ساکنان بتوانند با ایمنی کامل در محل زندگی و کار خود مستقر شوند.

وی افزود: در خصوص واحدهای نیازمند نوسازی، از مجموع ۹۲ واحد مسکونی در ۳۳ ساختمان، فرایند عملیات تخریب و احداث مجدد ۴۱ واحد آغاز شده است.

حق‌بین همچنین با اشاره به خسارت‌های جانبی خاطرنشان کرد: علاوه بر ساختمان‌ها، ۱۱۵۳ خودرو و ۸۷ موتورسیکلت متعلق به شهروندان آسیب دید که بیشترین حجم آن در محدوده گلابدره گزارش شد و همچنین در محله زعفرانیه نیز ۲۸۳ واحد پیرامونی به دلیل تراکم بالای بافت مسکونی خسارت دیدند.

شهردار منطقه یک خاطر نشان کرد: این منطقه در حمایت مالی نیز پیشتاز بوده و موفق شده است ۱۰۰ درصد چک‌های ودیعه مربوط به ۱۲۵ مالک واجد شرایط را صادر و تحویل آنها دهد.دراین راستامواردخاص وتکمیلی درحال پیگیری است که بزودی تعیین تکلیف خواهدشد.

کد خبر 1041350
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha