رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند مظنون تیراندازی نزدیک کاخ سفید که در جریان درگیری با نیروهای سرویس مخفی کشته شد، جوانی ۲۱ ساله به نام «نصیر بِست» بوده که به گفته منابع آگاه، سابقه مشکلات روانی و چندین مواجهه قبلی با سرویس مخفی آمریکا را داشته است.

نصیر بست

به گزارش همشهری‌آنلاین، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند مظنون تیراندازی نزدیک کاخ سفید که در جریان درگیری با نیروهای سرویس مخفی کشته شد، جوانی ۲۱ ساله به نام «نصیر بِست» بوده که به گفته منابع آگاه، سابقه مشکلات روانی و چندین مواجهه قبلی با سرویس مخفی آمریکا را داشته است.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند مظنون تیراندازی روز گذشته در نزدیکی کاخ سفید، جوانی ۲۱ ساله به نام «نصیر بِست» بوده است.

ناگهان تیراندازی در کاخ سفید؛ ترامپ کجا بود؟ | سرویس مخفی آمریکا: عامل تیراندازی کشته شد

بر اساس این گزارش‌ها، وی روز جمعه به یکی از ایست‌های بازرسی سرویس مخفی آمریکا در نزدیکی خیابان ۱۷ و خیابان پنسیلوانیا، نزدیک کاخ سفید مراجعه کرده و پس از درگیری با نیروهای امنیتی، اسلحه خود را بیرون کشیده و به سمت مأموران تیراندازی کرده است.

عامل تیراندازی مدعی شده بود عیسی مسیح است+ عکس | جزئیات تازه درباره هویت فرد مهاجم در نزدیکی کاخ سفید

نیروهای سرویس مخفی بلافاصله به این اقدام پاسخ داده و او را در محل هدف قرار دادند. در جریان این حادثه، یک غیرنظامی نیز مجروح شد.

منابع آگاه به رسانه‌های آمریکایی گفته‌اند نصیر بست سابقه مشکلات شدید روانی داشته و پیش‌تر نیز حکمی مبنی بر منع نزدیک شدن او به کاخ سفید صادر شده بود.

طبق این گزارش‌ها، وی چندین بار سابقه مواجهه با سرویس مخفی آمریکا را داشته و در یکی از این موارد مدعی شده بود که «عیسی مسیح» است.

این حادثه در حالی رخ داد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در دفتر بیضی کاخ سفید حضور داشت.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این اقدام را برعهده نگرفته و تحقیقات مشترک سرویس مخفی و اف‌بی‌آی ادامه دارد.

کد خبر 1038796
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha