نخست‌وزیر عراق با محکوم کردن حملات علیه عربستان سعودی و امارات، دستور بررسی ابعاد این حملات را صادر کرده و کمیته‌ای عالی‌رتبه برای روشن شدن جزئیات و شناسایی عوامل دخیل تشکیل داد.

عراق

به گزارش همشهری‌آنلاین، بر اساس گزارش خبرگزاری واع، لی الزیدی، نخست‌وزیر عراق در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» در پی ادعاها درباره حملات از خاک عراق به امارات متحده عربی و عربستان ضمن محکومیت این اقدام به دولت عراق دستور بررسی دقیق ابعاد این حملات را داد.

هم‌چنین گفته شده است که در نخستین نشست شورای وزیران امنیت ملی، کمیته‌ای عالی‌رتبه برای پیگیری موضوع تشکیل شده است.

نخست‌وزیر عراق همچنین بر ضرورت انجام تحقیقات مشترک با مقام‌های عربستان و امارات در این رابطه تأکید کرد و گفت که هدف از این همکاری، بررسی همه شواهد و مستندات مربوط به احتمال استفاده از خاک عراق در این حملات و اتخاذ اقدامات امنیتی و حقوقی لازم علیه عوامل دخیل است.

الزیدی تصریح کرد: «عراق مخالف استفاده از خاک و حریم هوایی خود برای انجام حمله علیه کشورهای برادر و دوست است و بر این باور است که این کشور باید عرصه‌ای برای تلاقی منافع مشترک باشد.»

کد خبر 1038289
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha