۳آماری را که نشان می‌دهد چرا لیورپول باید اشلوت را پس از اظهارات جنجالی صلاح اخراج کند، بررسی کرده‌ایم.

صلاح و اشلوت

به گزارش همشهری‌آنلاین، آرنه اشلوت شروع بسیار خوبی در دوران مربیگری خود در لیورپول داشت و در اولین فصل حضورش در این تیم، قهرمان لیگ برتر شد. با این حال، قرمزها با وجود هزینه بیش از ۴۰۰ میلیون پوند برای خرید بازیکنان جدید، در این فصل با مشکل مواجه شده‌اند و ممکن است نتوانند به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنند.

لیورپول روز جمعه با نتیجه ۴ بر ۲ مقابل استون ویلا شکست خورد و محمد صلاح که در پایان فصل از این باشگاه جدا می‌شود، بیانیه‌ای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت و از تاکتیک‌های اشلوت انتقاد کرد: «من شاهد بوده‌ام که این باشگاه از شکاکان به معتقدان و از معتقدان به قهرمانان تبدیل شده است. این کار سخت بود و من همیشه تمام تلاشم را کردم تا به باشگاه کمک کنم به آنجا برسد. هیچ چیز به اندازه این به من افتخار نمی‌کند. شکست ما در این فصل بسیار دردناک بود و چیزی نبود که هواداران ما شایسته آن باشند... می‌خواهم لیورپول دوباره به آن تیم تهاجمی هوی متالی که حریفان از آن می‌ترسند، تبدیل شود و دوباره به تیمی تبدیل شود که جام می‌برد. این فوتبالی است که من بلدم بازی کنم و این هویتی است که باید بازیابی و برای همیشه حفظ شود. این قابل مذاکره نیست و هر کسی که به این باشگاه می‌پیوندد باید با آن سازگار شود.»

۳ آمار ناامیدکننده که نشان می‌دهد لیورپول باید اشلوت را در تابستان امسال اخراج کند.

دلیل اول: سابقه نامطلوب

لیورپول اکنون در این فصل در تمام رقابت‌ها ۲۰ شکست متحمل شده است، از جمله شکست آنها در ضربات پنالتی مقابل کریستال پالاس در جام خیریه.

هیچ مربی دیگری در لیورپول این تعداد بازی را در یک فصل نباخته است و اگر قرمزها بازی آخر فصل خود را مقابل برنتفورد در روز یکشنبه ببازند، اوضاع برای اشلوت می‌تواند حتی بدتر هم شود.

دلیل دوم: مشکلات دفاعی

لیورپول همچنین تاکنون در این فصل ۵۲ گل در لیگ دریافت کرده است که بیشترین تعداد گل خورده در یک فصل ۳۸ بازیه لیگ برتر است. قرمزها همچنین با ۲۰ گل زده، بیشترین گل‌های خورده از روی ضربات ایستگاهی را در لیگ داشته‌اند و ضعف‌های دفاعی آنها مقابل ویلا کاملا مشهود بود. اولی واتکینز، که در آن بازی برای ویلا دو گل زد، ارزیابی نگران‌کننده‌ای از هواداران لیورپول ارائه داد و گفت: «آنها در خط دفاعی ناهماهنگ هستند و احساس می‌کنم فضای زیادی برای دویدن من وجود دارد. من در مقابل آنها شانس‌هایی خواهم داشت.»

دلیل سوم: رکورد در مقابل رقبا

شکست لیورپول مقابل ویلا آخرین بازی خارج از خانه آنها در این فصل بود و قرمزها نتوانسته‌اند هیچ یک از ۹ تیم دیگر بالای جدول را در خارج از خانه شکست دهند. در ۸بازی، آنها ۷ بازی را باخته و یک بازی را با تفاضل گل منفی ۱۰ مساوی کرده‌اند و اشلوت اعتراف کرده که تیمش به اندازه کافی خوب نبوده است.

هنوز مشخص نیست که آیا لیورپول به اشلوت پایبند خواهد ماند یا نه، اما ژابی آلونسو، ستاره سابق قرمزها، که به عنوان جانشین احتمالی مرد هلندی مطرح شده بود، رسما به عنوان سرمربی چلسی منصوب شد. گزینه دیگری مطرح نیست. لیورپول به‌سختی مربی اخراج می‌کند؛ به‌ویژه یک سرمربی را که فصل پیش برای‌شان قهرمانی لیگ برتر آورده و رکورد آنها را به منچستریونایتد (۲۰) رسانده است.

کد خبر 1037365
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha