اسرائیلی‌ها از بعد از 7 اکتبر به دنبال این هستند که نظم جدیدی را در منطقه حاکم کنند. آنان به تصور خود حال به مرحله آخر رسیدند و باید در برابر ایران به جنگ بلند شوند. صهیونیست‌ها برخلاف بسیاری از تصورات نه تنها خسته نشدند، بلکه نتانیاهو درصدد محقق‌سازی اهداف خود است.

ایران و اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین، عارف دهقاندار، تحلیلگر مسائل منطقه:

-اسرائیلی‌ها از بعد از 7 اکتبر به دنبال این هستند که نظم جدیدی را در منطقه حاکم کنند. آنان به تصور خود حال به مرحله آخر رسیدند و باید در برابر ایران به جنگ بلند شوند. صهیونیست‌ها برخلاف بسیاری از تصورات نه تنها خسته نشدند، بلکه نتانیاهو درصدد محقق‌سازی اهداف خود است.

-اسرائیل اهمیتی به امنیت شمال و جنوب خلیج فارس نمی‌دهد از این رو وقوع جنگ و تحقق خسارت هرچه باشد به نفع او خواهد بود. از این رو باید گفت آتش‌بیار معرکه اسرائیل است.

-با توجه به تجربه دو جنگ 12روزه و 40روزه نه تنها آمریکا و اسرائیل به اهداف اصلی خود نرسیدند بلکه ایران درحال حاضر یک تنگه هرمز را هم در اختیار گرفته است.

-در منطقه هم شاهد هستیم که بین اعضای شورای همکاری خلیج فارس اختلافات جدی وجود دارد. اماراتی‌ها تصمیم گرفتند که در همسویی با اسرائیل به این روند ادامه دهند و از بین کشورهای عربی این امارات است که آتش‌بیار معرکه است.

-عربستان گرچه از ایران ضعیف بدش نمی‌آید، اما برای او ادامه تنش و جنگ به صرفه نیست. عربستانی‌ها می‌دانند ضربه به زیرساخت‌های ایران جواب متقابل دارد و آرامکو آسیب جدی خواهد دید.

-از طرفی آمریکا در مقابل ایران هدف راهبردی ندارد. برای آنان ثابت شده است که امکان براندازی و فروپاشی نظام نشدنی است. اما این اسرائیل است که همچنان اهداف راهبردی مهمی در برابر ایران دارد و می‌خواهد با لابی خود در دل حاکمیت و سیستم آمریکا خواسته‌های خود را محقق سازد.

کد خبر 1037239

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha