شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۴
۰ نفر

: به فلسطینیان ساکن محله البستان در نزدیکی مسجد الاقصی در اراضی اشغالی گفته شده که باید خانه‌هایشان را برای ساخت پروژه‌ای به نام باغ پادشاهان تخلیه کنند.

اراضی اشغالی

گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: به فلسطینیان ساکن محله البستان در نزدیکی مسجد الاقصی در اراضی اشغالی گفته شده که باید خانه‌هایشان را برای ساخت پروژه‌ای به نام باغ پادشاهان تخلیه کنند.

در برخی موارد هم، پیش از تخلیه باید خودشان خانه‌هایشان را خراب کنند!

گاردین نوشته، ساکنان این منطقه تاریخی در اراضی اشغالی مجبور شده‌اند با اجاره کردن بولدوزر، خانه‌هایشان را پیش از تخلیه اجباری تخریب کنند. چرا؟ چون شهرداری قدس اشغالی به آنان گفته اگر شهرداری خانه را تخریب کند، هزینه آن ۲۸۰ هزار شِکِل می‌شود که باید پرداخت کنند.

فخری ابو دیاب که پس از تخریب خانه‌اش در سال ۲۰۲۴ در کانکس زندگی می‌کند. می‌گوید هنوز در حال پرداخت جریمه ۴۳ هزار شِکِلی است که شهرداری از او برای تخریب خانه‌اش گرفته است؛ از جمله هزینه غذای نیروهای پلیس که بر تخریب نظارت داشتند!

کد خبر 1036797

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha