شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۶:۱۳
۰ نفر

منابع اسرائیلی از آماده‌باش کامل ارتش این رژیم در تمامی جبهه‌ها خبر دادند.

نظامیان اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین، پس از ادعای ترور «عزالدین حداد» فرمانده گردان‌های عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) یک منبع ارتش اسرائیل به وبگاه عبری واللا گفت که ارتش در تمامی جبهه‌ها اعلام آماده‌باش کرده است.

رادیو ارتش اسرائیل نیز مدعی شد که در حمله به آپارتمان محل حضور عزالدین حداد سه جنگنده مشارکت داشتند و ۱۳ بمب بر روی این آپارتمان پرتاب کرده‌اند.

یک منبع بیمارستانی در غزه نیز خبر داد که در حمله هوایی اسرائیل به یک آپارتمان و یک خودرو در مرکز غزه ۷ تن از حمله ۳ زن و کودک به شهادت رسیده و بیش از ۵۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

رادیو ارتش اسرائیل به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد که آمریکا بلافاصله پس از اجرای عملیات ترور عزالدین الحداد، در جریان این اقدام قرار گرفته است.

همچنین یک مقام اسرائیلی اعلام کرد که مقامات سیاسی اسرائیل حدود یک هفته و نیم پیش با اجرای این عملیات و تلاش برای ترور عزالدین الحداد موافقت کرده بودند

این مقام اسرائیلی مدعی شد که رصد اطلاعاتی و تعقیب الحداد در تمام این مدت به‌صورت مداوم ادامه داشت و عملیات شامگاه جمعه، پس از فراهم شدن یک فرصت عملیاتی با احتمال موفقیت بالا، اجرا شد.

کد خبر 1036551
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • IR ۰۷:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۶
    0 0
    نوبت مرگ وترو رهبران اسراییل وامریکلهم خیلی خیلی نزدیک است
  • IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۶
    0 0
    الهی هر چه زودتر شر شما نجاسات از روی زمین برداشته شود