مجموع نظرات: ۱۲
سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۵
۰ نفر

نشست مشترک شهردار پایتخت و رئیس عتبه مقدس علوی در حاشیه مراسم افتتاح ایستگاه مترو تختی برگزار شد.

دیدار رئیس عتبه مقدس علوی با شهردار تهران

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در نشست مشترک با سید عیسی الخرسان، رئیس عتبه مقدس علوی که در حاشیه مراسم افتتاح ایستگاه مترو تختی برگزار شد با قدردانی از حسن‌نظر عتبه مقدس علوی نسبت به شهرداری تهران، همبستگی دو ملت را یادآور شد.

وی با اشاره به حملات اخیر به پایتخت تصریح کرد: اخوت و پیوستگی حقیقی، در دل سختی‌ها نمایان می‌شود. تهران بیش از ۷۰ روز در نبرد با دشمنان است در این مدت با وجود بمباران‌های متعدد در شهر تهران کار خدمت‌رسانی به شهروندان و عمران و سازندگی شهر تعطیل نشد به نحوی که با وجود شرایط جنگی امروز شاهد افتتاح ایستگاه مترو تختی در خط ۷ هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متقابل برای گسترش همکاری‌ها افزود: ما قابلیت‌ها و توانمندی‌های ارزنده‌ای داریم که می‌توانیم بر اساس آن‌ها، همکاری‌های دوجانبه‌ای را با عتبه مقدس علوی تعریف و عملیاتی کنیم.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عمق ارتباط میان دو ملت تأکید کرد: این لطف خداوند است که ما زیر یک پرچم الهی حرکت می‌کنیم. اگر از هر ایرانی بپرسید وطن دومتان کجاست، بی‌تردید پاسخ می‌دهد عراق؛ و متقابلاً ملت عراق نیز ایران را وطن دوم خود می‌داند.

شهردار تهران در تحلیل میدان نبرد با استکبار جهانی تصریح کرد: ایران در ۴۷ سال گذشته در تمامی زمینه‌ها با آمریکا درگیر بوده‌است و تنها در کمتر از یک سال اخیر نیز دو بار وارد جنگ مستقیم با آمریکا و رژیم صهیونیستی شده‌ایم. در این دو نبرد نتیجۀ میدانی نشان می‌دهد که این آمریکاست که آسیب‌های جدی‌تری را متحمل شده؛ آسیب‌هایی که هرگز تصور آن را نمی‌کرد.

دشمن آمریکایی- صهیونی ما در صحنه نبرد شکست خورده است

وی با تأکید بر اینکه دشمن در صحنه نبرد شکست خورده و به هیچ‌یک از اهداف راهبردی خود نرسیده است، خاطرنشان کرد: به زودی و با تحقق وعده الهی پیروزی نهایی برای اسلام و ایران برابر دشمنان حاصل خواهد شد و پس از آن منطقه روی آرامش و ثبات را به خود خواهد دید. این چشم‌انداز برای ملت‌های محور مقاومت رقم خواهد خورد.

چهره جدید غرب آسیا به‌زودی نمایان می‌شود

زاکانی در پایان، آینده نظم منطقه را چنین ترسیم کرد: اسرائیل بدون پشتیبانی آمریکا قادر به ادامه حیات نیست. با شکست قطعی آمریکا، رژیم صهیونیستی نیز نابود خواهد شد و غرب آسیا صورت کاملاً جدیدی به خود خواهد گرفت. ضروری است در این آینده نزدیک، ارتباطات و مناسبات نوینی میان ملت‌ها و دولت‌ها شکل بگیرد تا مسیر پیشرفت و آبادانی هموار گردد.

شهادت رهبر انقلاب مصیبتی مشترک بین ملت ایران و عراق است

در ادامه این دیدار، عیسی خرسان، رئیس عتبه مقدس علوی نیز با اشاره به شهادت رهبر انقلاب اسلامی، این ضایعه را مصیبتی مشترک میان دو ملت خواند و تصریح کرد: روزهای بسیار دشواری را پشت سر گذاشتیم، به‌ویژه آن روز که خبر شهادت رهبر انقلاب در جهان اسلام منتشر شد. امید ما به درگاه الهی آن است که این ایام سخت، سرانجام به پیروزی و نصرت جبهه حق بینجامد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، از فرصت همکاری و خدمت‌رسانی مشترک میان دو نهاد ابراز خرسندی کرد و گفت: از خداوند متعال مسألت داریم ملت شریف ایران و نظام جمهوری اسلامی را در پناه خود محفوظ و پایدار بدارد.

کد خبر 1035907

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha