معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در منطقه یک از پروژه های بزرگ این منطقه که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، بازدید کرد.

بازدید میدانی

همشهری آنلاین: سجاد محمد علی نژاد، امروز شنبه -۱۹ اردیبهشت ماه - با حضور در منطقه یک به اتفاق هادی حق بین شهردار منطقه و جمعی از معاونان از پروژه های بزرگ شمیران که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و بزودی درمرحله افتتاح قرار می گیرند، بازدید کرد و مراحل پایانی کار را مورد بررسی قرار داد.
علی نژاد معاون شهردار تهران در این بازدید، از زحمات نیروهای معاونت مالی و اقتصاد شهری، شهرسازی و دیگر بخش های شهرداری منطقه یک به خاطر تلاش مستمر و حضور در اداره حتی در روزهای تعطیل جهت تسهیل در خدمت رسانی به شهروندان متقاضی پرداخت عوارض، تشکر و قدردانی کرد.

به گفته شهردار منطقه یک با تمهیدات لازم جهت تامین منابع مالی، سه پروژه شاخص و اثرگذار را در راستای توسعه و افزایش زیرساختها و سرانه های خدماتی منطقه می توان به بهره برداری رساند که دو پروژه را ظرف دو ماه آینده و پروژه مهم دیگری را طی ۴ ماه آینده به سرانجام رساند.

شمارش معکوس برای افتتاح ۳ پروژه بزرگ در شمال تهران

کد خبر 1035119
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha