پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۵
۰ نفر

آپولو با معرفی سیستم اگزوز تیتانیومی که با فناوری چاپ سه‌بعدی ساخته شده، هنر بیومکانیک و مهندسی افراطی را در جدیدترین محصول خود ترکیب کرده است.

اگزوز موتور V۱۲ با طراحی شبیه مار و پوست اژدها!

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پدال، شرکت آلمانی آپولو که زمانی با مدل گامپرت سروصدای زیادی به راه انداخت، اکنون مدل تولید محدود Evo را در دست توسعه دارد اما دلیل اصلی این مقاله صرفاً خود خودرو نیست. آپولو اعلام کرده است که محصول جدیدش از یک سیستم اگزوز تیتانیومی فوق انحصاری بهره می‌برد که بزرگ‌ترین سیستم اگزوز یکپارچه ساخته‌شده به روش چاپ سه‌بعدی در جهان محسوب می‌شود. طراحی، جزئیات و ظرافت‌های ساخت این قطعه به‌شدت جلب‌توجه می‌کند؛ این سیستم اگزوز با الهام از فلسفه نام‌گذاری اژدها در محصولات آپولو، دارای بافتی است که شرکت آن را «پوست اژدها» می‌نامد و دقیقاً به همین دلیل از فناوری چاپ سه‌بعدی برای ساخت آن استفاده شده است.

اگزوز این خودرو شبیه مار و پوست اژدهاست؛ ببینید

آپولو به لطف چاپگرهای پیشرفته، یک سیستم اگزوز بدون درز از آلیاژهای گرید هوافضا خلق کرده است که توانایی عملکرد در دماهای بسیار بالا را دارد. علاوه بر این، قطعه مذکور با یک لایه سرامیکی مقاوم در برابر حرارت پوشانده شده است که تا دمای ۱۰۰۰ درجه سانتی‌گراد را تحمل می‌کند.

طراحی پیچیده و درهم‌تنیده این اگزوز با ظاهری زنده، سبک هنری بیومکانیک در فیلم‌های فضایی را تداعی می‌کند و در رنگ‌های متنوعی قابل سفارش است تا پوست اژدهای با رنگ دلخواه خرید مطابقت داشته باشد.

البته این طراحی صرفاً با هدف زیبایی ظاهری انجام نشده و مفهوم پوست اژدها و پولک‌های روی آن هدف کاربردی مهمی را دنبال کرده و به توزیع بهتر گرما در سراسر سیستم اگزوز کمک می‌کند که برای یک موتور با عملکرد بالا، حیاتی است. پیشرانهٔ این سوپراسپرت مخصوص پیست، بر پایه موتور دوازده سیلندر F۱۴۰ فراری ساخته شده که بیش از ۸۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و تا ۹ هزار rpm دور می‌گیرد.

اگزوز این خودرو شبیه مار و پوست اژدهاست؛ ببینید

آپولو اوو جانشین مستقیم اینتنسا اموزیونه است که از همان پیشرانه V۱۲ فراری بهره می‌برد و به دلیل پیست محور بودن، از یک گیربکس شش سرعته سکوئنشال برای انتقال ۸۰۰ اسب بخار قدرت به چرخ‌های عقب استفاده می‌کند. این خودرو یک تکامل واقعی نسبت به سلف خود محسوب می‌شود که ۲۰ اسب بخار قدرت بیشتر، شاسی مونوکوک فیبر کربنی جدید و آیرودینامیک الهام‌گرفته از خودروهای لمان را به همراه دارد.

قیمت این مدل نیز تکامل پیدا کرده است و درحالی‌که مدل قبلی ۲٫۵ میلیون دلار قیمت داشت، نسخه اوو با قیمتی بیش از ۴ میلیون دلار عرضه می‌شود. آپولو تنها ۱۰ دستگاه از این مدل مخصوص پیست را تولید خواهد کرد و اعلام کرده است که اولین نمونه مجهز به این سیستم اگزوز خیره‌کننده، در نیمه نخست سال جاری میلادی به مشتری تحویل داده خواهد شد.

کد خبر 1034661

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری خودرو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha