مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران از پایان عملیات عمرانی و نصب سامانه‌های هوشمند در آزادراه شهید شوشتری خبر داد و گفت این سامانه‌ها هم‌زمان با بازگشایی آزادراه به بهره‌برداری خواهند رسید.

سامانه هوشمند

به گزارش هشمهری آنلاین، اکبر اختیاری اعلام کرد که هم‌زمان با احداث آزادراه شهید شوشتری، عملیات طراحی و اجرای تجهیزات هوشمند ترافیکی شامل دوربین‌های نظارت تصویری و سامانه‌های ثبت تخلفات سرعت متوسط نیز به اجرا درآمده است.
وی با اشاره به پیشرفت قابل توجه طرح اظهار کرد: در موازات عملیات ساخت آزادراه، حدود ۱۰ کیلومتر لوله‌گذاری، بتن‌ریزی و نصب حوضچه‌ها و دریچه‌های مربوطه انجام شده است. تاکنون ۴ سامانه ثبت تخلف سرعت متوسط نصب گردیده و ۲ سامانه دیگر نیز در حال نصب است.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران افزود: ۶ سامانه نظارت تصویری نیز در طول این آزادراه جانمایی شده و عملیات عمرانی مربوط به آن‌ها در حال تکمیل است. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، انتظار می‌رود تا پایان هفته کلیه عملیات عمرانی خاتمه یافته و بلافاصله نصب تجهیزات مخابراتی و الکتریکال آغاز شود.
اختیاری در پایان تأکید کرد: با اتمام این مراحل، تمام سامانه‌های هوشمند ترافیکی آزادراه شهید شوشتری هم‌زمان با افتتاح، آماده بهره‌برداری کامل خواهند بود.

کد خبر 1033034
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha