چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۷
۰ نفر

اردوی تیم ملی فوتبال ایران از ابتدای هفته آینده در تهران برگزار می شود.

تیم ملی فوتبال ایران

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی تاج شب گذشته در اجتماعات مردمی اعلام کرد که منتظر تصمیمات مسئولان سیاسی کشور است اما با این شرایط شاید صلاح نباشد لیگ برتر ادامه پیدا کند.

این در حالی است که گفته می شود مسابقات لیگ برتر به بعد از جام جهانی موکول می شود و با وجود اینکه به احتمال فراوان استقلال و تراکتور به عنوان نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا معرفی می شوند، هنوز تکلیف تیم های سقوط کننده و صعود کننده مشخص نیست. در صورتی که در این ۴۸ ساعت فدراسیون یا سازمان لیگ تکلیف مسابقات را روشن نکند اردوی تیم ملی فوتبال در تهران آغاز خواهد شد.

البته قلعه نویی تصمیم دارد تنها تمرینات را در تهران برگزار کنند و اینگونه نیست که بازیکنان به صورت شبانه روزی در اردو حضور داشته باشند. با این شرایط تیم ملی فوتبال با حضور بازیکنان لیگ برتری تمرینات خود را در تهران آغاز خواهد کرد.

کد خبر 1029969
منبع: آنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha